Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVIJAČI RIJEKE

Armada poslala jako ružnu poruku Marku Livaji

KATAR 2022 - Hrvatska nogometna reprezentacija odrađuje trening uoči polufinalnog dvoboja protiv Argentine
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
07.06.2023.
u 08:05

Stavili su fotografiju na kojoj piše "Sjećaš li se draga, pričale su kiše. Za ljubav se gine, zbog Hrvatske se diše". Ispod nje su napisali "Gubo, odlazi!" uz oznaku "prgava familija" što je odnedavno slogan Hajduka.

Najbolji igrač HNL-a Marko Livaja neće igrati za Hrvatsku u Ligi nacija. Livaja je jučer odlučio napustiti pripreme reprezentacije u Rijeci nakon nedavnog incidenta na treningu.

Nekolicina gledatelja počela je tada vrijeđati i dobacivati Marku Livaji. "Smeće jedno, marš iz reprezentacije. Pogledaj stolice na istočnoj tribini", začulo se na stadionu, no bilo je i gorih povika.

Dok su se igrači dodavali loptom, jedan je gledatelj Livaji dobacio: "Što se ne trudiš, konjino" i "J... ti majku." Napadač Hajduka nije izdržao i popeo se na ogradu da bi mu odgovorio uz povike: "Šta je, šta je, šta hoćeš?".

- Nažalost, nakon svega što se dogodilo u protekla 24 sata, osjećam da nisam spreman dati reprezentaciji svoj maksimum i da bih svojim ostankom samo bio smetnja ekipi koja zaslužuje imati mir tijekom priprema za ovo važno natjecanje. Momcima želim svu sreću u Nizozemskoj, da se okite zlatom, za što sigurno imaju kvalitetu i zajedništvo. Zahvaljujem izborniku na razumijevanju, predsjedniku Kustiću i ekipi iz Saveza na podršci te se nadam da će navijači reprezentacije razumjeti ovakav rasplet. Reprezentacija mi uistinu puno znači i nadam se u budućnosti i dalje biti njen član - izjavio je Livaja kada je odlazio iz reprezentacije.

A Armada, navijačka skupina NK Rijeke, na Facebooku je poslala ružnu poruku Livaji. Stavili su fotografiju na kojoj piše "Sjećaš li se draga, pričale su kiše. Za ljubav se gine, zbog Hrvatske se diše". Ispod nje su napisali "Gubo, odlazi!" uz oznaku "prgava familija" što je odnedavno slogan Hajduka.

Komentara 28

VA
Volt aire
08:46 07.06.2023.

nitko ne opravdava vrijeđanje livaje, ali uzrok svega je livajino ponašanje koje je nedostojno reprezentativca Hrvatske! dok još nije igrao na reprez., moglo mu se progledati kroz prste jer je to bila samo stvar kluba za koji igra i displinskih tijela HNS-a, ali nakon što je prvi put zaigrao za HR, sve mu se gleda povećalom, kao i ono ružno ponašanje u kupu, a navijači sve pamte...i zato ga Dalić sada nije smio zvati za ovaj ciklus jer je bilo jasno da će postati kamen razdora i posvađati HR navijače. trebao ga je izostaviti bar ovaj put kao opomenu da se tako ne ponaša i onda ga pozvati drugi put i takvo pravilo bi trebalo vrijediti za sve, i za dinamove, rijekine, osijekove igrače! ovako je dalić opasno zaljuljao kult reprezentacije koji se godinama stvarao

Avatar Žaoka
Žaoka
09:24 07.06.2023.

Ne znam po čemu je on najbolji igrač u Hrvatskoj ligi. Tko to bira? Koliko je ono golova dao samo iz jedanaesteraca. A bolje da ne komentiram način izvođenja.

Avatar Žaoka
Žaoka
09:23 07.06.2023.

Ne znam po čemu je on najbolji igrač u Hrvatskoj ligi. Tko to bira? Koliko je ono golova dao samo iz jedanaesteraca. A bolje da ne komentiram način izvođenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije