Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJERLJIV PORAZ

Antonia Ružić nije uspjela osvojiti Osijek Open, bolja je bila Dominika Šalkova

Čakovec: Trening tenisačice Antonie Ružić
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
15.05.2022.
u 17:02

Od 1-1 u prvom setu Čehinja je nanizala sedam gemova, nakon čega se 19-godišnja Međimurka nije uspjela vratiti u meč koji je završen za 63 minute.

Hrvatska 19-godišnja teniska reprezentativka Antonia Ružić (WTA - 321.) nije uspjela osvojiti naslov pobjednice na Osijek Openu, ITF turniru nagradnog fonda 25.000 američkih dolara, jer ju je u nedjeljnom finalu odigranom u TK Osijek sa 6-1, 6-2 pobijedila 17-godišnja Čehinja Dominika Šalkova (WTA - 637.).

Češka juniorka je do prvog seniorskog naslova u karijeri stigla iz kvalifikacija, a Ružić je ostala na tri ITF trofeja osvojena prošle godine.

Od 1-1 u prvom setu Čehinja je nanizala sedam gemova, nakon čega se 19-godišnja Međimurka nije uspjela vratiti u meč koji je završen za 63 minute.

Osijek će od ponedjeljka biti domaćin ITF turnira za tenisače, na kojem će nagradni fond biti također 25.000 američkih dolara, a na kojem će nastupiti i nekolicina hrvatskih tenisača koji nemaju dovoljno dobar renking za nastup u kvalifikacijama za Roland Garros.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije