Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Anthony odveo Portland do pobjede

NBA: Philadelphia 76ers at Portland Trail Blazers
Soobum Im/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
12.02.2021.
u 11:29

Anthony, koji je prvih šest koševa zabio tek u zadnjoj četvrtini, utakmicu je završio sa 24 poena. Damian Lillard je bio najbolji strijelac pobjedničke momčadi sa 30 ubačaja.

Sinoć je u NBA odigrano pet utakmica, a najnapetija je bila ona između Portland Trail Blazersa i Philadelphia 76ersa u kojoj je zablistao Carmelo Anthony.  Portland Trail Blazers su sa 118:114 pobijedili gostujuće Philadelphia 76erse a pobjedu im je osigurao  Anthony koji je realizirao dva slobodna bacanja 3.1 sekunde prije kraja 

Anthony, koji je prvih šest koševa zabio tek u zadnjoj četvrtini, utakmicu je završio sa 24 poena. Damian Lillard je bio najbolji strijelac pobjedničke momčadi sa 30 ubačaja.

Philadelphiju je predvodio Joel Embiid sa 35 pogodaka i devet skokova.

Miami Heat su u gostima sa 101:94 bili bolji od Houston Rocketsa, a Jimmy Butler je upisao triple-double sa 27 koševa, deset skokova i isto toliko asistencija. Bam Adebayo je dodao deset koševa, 13 skokova i osam asistencija za Miami koji je uspio nadoknaditi dvoznameknasti zaostatak iz prvog poluvremena. Max Strus (21 koš) i Duncan Robinson (15 koševa) zabili su svaki po pet trica za Heat. John Wall je predvodio Houston sa 17 koševa. 

Golden State Warriors su u San Franciscu na krilima Stephena Curryja sa 111:105 nadigrali Orlando Magic. Curry je utakmicu završio sa 40 ubačaja, a Andrew Wiggins ga je pratio sa 21 košem. Najbolji pojedinac Orlanda bio je Nikola Vučević koji je upisao 25 poena i 13 skokova.

Boston Celtics su kod kuće sa  120:106 svladali Toronto Raptorse, realiziravši u utakmici 20 trica. Semi Ojeleye je za pobjedu domaće momčadi zabio 24 koša od čega je šest trica. Isti broj trica ubacio je i Pritchard.   Indiana Pacers su u gostima sa 111 - 95 bili bolji od Detroit Pistonsa, a do pobjede ih je sa 26 pogodaka predvodio Domantas Sabonis

POGLEDAJTE VIDEO: Pogledajte kako se pripremala spektakularna izložba Hrvatska svijetu

Ključne riječi
nba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije