Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbor Miss sporta

Anja Ožanić oprašta se večeras od krune najljepše sportašice

11.07.2020.
u 10:43

Posljednji dan priprema u izletištu Stara škola protekao je u zabavi pa su tako djevojke vozile kvadove, kušale su u Zaboku sladoled Tri užitka, koji je prošle godine proglašen najboljim u Europi

U zagrebačkom kazalištu Kerempuh večeras (19.30 sati) će se održati finale izbora Miss sporta Hrvatske za 2020. godinu. Za titulu najljepše nadmetat će se 13 sportašica. Zbog obveza na fakultetu odustale su tri finalistice.

Posljednji dan priprema u izletištu Stara škola protekao je u zabavi pa su tako djevojke vozile kvadove, kušale su u Zaboku sladoled Tri užitka, koji je prošle godine proglašen najboljim u Europi.

Popodne je bilo rezervirano za snimanja u kupaćim kostimima, uz bazen.

– Ne znam zašto, ali cijelo vrijeme vlada nervoza kako se bliži izbor. Naravno, to je ona pozitivna nervoza – hoće li proći sve u redu, hoćemo li svladati koreografiju kako treba, hoćemo li dobro izvesti talent show – kazala je Ela Znaor iz Rijeke koja se bavi kik-boksom.

Umjesto na more, na stadion

Nina Vuković, atletičarka iz Velike Gorice prvi je put je vozila kvad.

– Sjajno iskustvo. Nije bilo tako teško kako je prvi put izgledalo – rekla je Nina, koju već sljedeći vikend očekuju natjecanje u atletici.

– Baš sam mislila ići na more kada mi je trener rekao da ipak moram odraditi pojedinačno prvenstvo Hrvatske za juniorke – rekla je Nina.

Nakon Tee Lovreković još jedna sportašica položila je ispit u vrijeme priprema za izbor Miss sporta.

– Obranila sam diplomski na FER-u. Sad mogu odahnuti i u miru odraditi večerašnje finale – istaknula je Anđela Stanić iz Makarske, koja trenira kik-boksom, ali koja se usput bavi i obiteljskim poslom – najam apartmana.

Što se tiče večerašnjeg programa, finalistice će se predstaviti u tri izlaza – sportska odjeća Body feeling, kupaći kostimi dizajnerice Mirsade Jureše, te večernje haljine Mistic Exclusive. Atraktivan će biti talent show u kojem će svaka finalistica u 45 sekundi predstaviti sport koji trenira.

Los Caballerosi za kraj

– Nekima će to biti lagan zadatak, a meni malo teži jer se bavim plivanjem, a bazen ne mogu donijeti na pozornicu – rekla je Amina Kajtaz.

U zabavnom programu nastupit će glazbenici Mladen Burnać, Mia Elegović, Dora Vuraić i za kraj mariachi band Los Caballeros. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije