Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLAC U FERRARIJU

Alonso: Želim u Ferrariju završiti karijeru

Fernando Alonso
AFP
14.01.2010.
u 14:00

Bivši dvostruki svjetski prvak u Formuli 1, a novi vozač Ferrarija Fernando Alonso (28) ističe kako će momčad propetog konjića biti njegova posljednja u elitnom razredu automobilističkog sporta.

- Ferrari će 100% biti moja posljednja momčad – rekao je Španjolac prilikom svojeg prvog službenog pojavljivanju u ulozi Ferrarijevog vozača u Madonni di Campiglio.

Alonso je istaknuo da je spreman za borbu sa svojim slavnim prethodnikom, sedmerostrukim svjetskim prvakom Michaelom Schumacherom koji se nakon tri godine umirovljenja vratio aktivnom bavljenju sportom, ali u redovima Mercedes GP-a.

- Ferrari je slavan diljem svijeta. Moramo pobijediti. Želim u nadolazećim godinama osvojiti što je više naslova moguće – dodao je Alonso, iako smatra da će rekordnih sedam Schumacherovih naslova ostati samo san.

- U današnjoj Formuli 1 mislim da je to nemoguće ostvariti – zaključio je bivši vozač Minardija i McLaren-Mercedesa koji je svoja dva naslova osvojio 2005. i 2006. godine u bolidu Renaulta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije