Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJERLJIVA PREDSTAVA

Alexander Zverev je treći polufinalist završnog turnira ATP sezone u Torinu

Nitto ATP Finals - Daniil Medvedev vs Alexander Zverev
Dubreuil Corinne/ABACA
18.11.2021.
u 16:50

Pobjednik crvene skupine je branitelj naslova Danil Medvjedev, a suparnik u polufinalu bit će mu pobjednik dvoboja Andreja Rubljova i Caspera Ruuda.

Njemački tenisač  Alexander Zverev treći je polufinalist završnog turnira ATP sezone u Torinu, a u dvoboju 3. kola Crvene skupine nakon nešto više od sat vremena igre svladao je Poljaka Huberta Hurkacza sa 6-2, 6-4.

Bez obzira na ishod posljednjeg, večernjeg meča između Danila Medvedeva i Jannika Sinnera, Zverev će zauzeti drugo mjesto u skupini, a u subotnjem polufinalu će se suočiti s prvim igračem svijeta Srbinom Novakom Đokovićem. Đokovića je Zverec svladao u finalu ovog turnira prije tri godine.

Pobjednik crvene skupine je branitelj naslova Danil Medvjedev, a suparnik u polufinalu bit će mu pobjednik dvoboja Andreja Rubljova i Caspera Ruuda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije