Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIDRUŽUJE SE JOŠ JEDNOM HRVATU

Alen Halilović je konačno pronašao novi klub, evo gdje nastavlja karijeru!

Alen Halilović
Foto: DPA/PIXSELL
1/5
26.01.2017.
u 19:36

Las Palmas je zadržao pravo da ga bilo kada može otkupiti od HSV-a. Halilovića će u klubu dočekati još jedan Hrvat, Marko Livaja.

Alen Halilović pronašao je novi klub. Vraća se u Primeru i igrat će za Las Palmas, potvrdio je španjolski klub na službenoj stranici.

Povremeni hrvatski reprezentativac stiže na posudbu do ljeta 2018. godine, a Las Palmas je zadržao pravo da ga bilo kada može otkupiti od HSV-a. Halilovića će u klubu dočekati još jedan Hrvat, Marko Livaja.

Spominje se da je Las Palmas za posudbu izdvojio milijun i pol eura, a da će Halilović imati dvostruko manju plaću od one u Njemačkoj.

Halilović je iz Dinama 2014. godine stigao u Barcelonu gdje je uspio upisati i debitirati za prvu momčad. Nakon toga je dobro odradio posudbu u Sporting Gijonu nakon čega ga je za pet milijuna eura kupio HSV. No, to se nije pokazala kao dobra odluka jer je u Njemačkoj odigrao samo šest utakmica.

- Treba pronaći rješenje kada obje strane nisu zadovoljne situacijom. Alenu želimo sve najbolje u Las Palmasu - rekao je sportski direktor HSV-a Jens Todt.

>> Halilović dogovorio transfer, a evo kakvu je poruku Olić poslao HSV-u zbog toga!

Komentara 5

Avatar oliver 7
oliver 7
19:56 26.01.2017.

E sad imate o cemu pisat ...nit je igrao u Sportingu ...nit u Hsv...nit ce igrat u Las palmasu ....a na jesen LOKOMOTIVA ZG ...

ST
Stipan
20:08 26.01.2017.

Samozaljubljeni uobraženko.

DU
Deleted user
19:48 26.01.2017.

Mozda da frizuru promjeni bilo bi mu lakse? 😎😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije