Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova osobnost

Ako se probudi iz kome Schumacher više neće biti Schumacher?

schumi
Foto: JENS BUTTNER/DPA/PIXSELL
17.01.2014.
u 22:20

Schumacher je u medicinski izazvanoj komi već gotovo tri tjedna nakon što je hospitaliziran zbog ozljeda koje je zadobio prilikom skijaške nesreće

Ako se probudi iz kome moguće je da Michael Schumacher više neće biti Michael Schumacher, tvrdi Richard Greenwood, neurolog britanske bolnice Homerton nakon što su Schumacherovi liječnici danas izjavili kako se slavan sportaš više ne nalazi u kritičnom stanju.

Greenwood smatra da će, nakon što se probudi, trkačka legenda zbog posljedica moždane traume biti 'običan Joe', to jest, njegova bi se osobnost mogla iz temelja promijeniti, piše Daily Mail.

Schumacher je u medicinski izazvanoj komi već gotovo tri tjedna nakon što je hospitaliziran zbog ozljeda koje je zadobio prilikom skijaške nesreće u Francuskim Alpama.

- Ako Schumacher preživi, više neće biti Schumacher, bit će Joe Bloggs (prosječan čovjek) i morat će se pomiriti sa svojom novom osobnošću, što može biti vrlo zahtjevan proces kojeg mnogi ne mogu ostvariti, tvrdi liječnik.

>> Schumacher je stabilno, obitelj je zadovoljna radom liječnika i vjeruje im

Komentara 1

TH
Thermate
11:29 18.01.2014.

Njegovo osobno mišljenje. Bez konkretnih nalaza o mogućem oštećenju teško da mogu točno prognozirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije