Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUGLANJE

Admiralke i Zagreb borit će se za broncu u Srbiji

Kuglanje
05.10.2018.
u 20:23

Dobar je to uspjeh za zagrebačko žensko kuglanje.

Hrvatski kuglači i kuglačice ovih dana u Apatinu nastupaju na NBC kupu. 

U muškoj konkurenciji KK Osijek i KK Grmoščica nisu uspjeli izboriti završnicu. 

Žene su bile uspješnije, KK Zagreb i KK Admiral danas su odradile prvi nastup u polufinalima. Nažalost, Njemice su bile uspješnije. KK Zagreb izgubio je od Liedolsheima (1:7). 

U drugom susretu, SKK 98 Poing cijelo vrijeme je sustizao prednost Admiralki. To im je uspjelo u samoj završnici, pa su, unatoč odigranih 3:3, zbog više oborenih čunjeva ubilježile tijesnu pobjedu (5:3). 

Sutra od osam sati u završnici natjecanja Admiral i Zagreb igraju za brončanu medalju. Dobar je to uspjeh za zagrebačko žensko kuglanje. 

Ključne riječi

Komentara 1

LE
Leo93
13:59 08.10.2018.

Mogli biste napisati nesto o Svjetskom kupu koji se odrzao u Zapresicu prosli tjedan. Gdje su bili ponajbolji svjetski kuglacki!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije