Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBACILI GRUZIJU

Ademi s Makedonijom izborio veliki uspjeh, prvi put će igrati na Euru

Arijan Ademi
Nel Pavletic/PIXSELL
12.11.2020.
u 20:30

Junak utakmice bio je 37-godišnji Goran Pandev koji je u 56. minuti postigao jedini pogodak na utakmici, svoj 36. gol u 114. nastupu u dresu nacionalne vrste.

Nogometna reprezentacija Sjeverne Makedonije prvi put u povijesti izborila je plasman na europsko prvrenstvo nakon što je u finalu play-offa u Tbilisiju pobijedila Gruziju sa 1-0.

Junak utakmice bio je 37-godišnji Goran Pandev koji je u 56. minuti postigao jedini pogodak na utakmici, svoj 36. gol u 114. nastupu u dresu nacionalne vrste.

Bila je to sjajna akcija u četiri poteza u kojoj su sudjelovali "Talijani", veznjak Napolija Elif Elmas, napadač Udinesea Ilija Nestorovski i napadač Genoe Pandev.

Za Makedoniju je do 67. minute igrao kapetan zagrebačkog Dinama Arijan Ademi.

Do play-offa za odlazak na EP Makedonci su stigli s obzirom na to su prošle godine u grupi D Lige nacija bili bolji od Armenije, Gibraltara i Lihtenštajna, a potom su u polufinalu play-offa pobijedili Kosovo.

Sjeverna Makedonija će na EP-u igrati u skupini C u kojoj su i Nizozemska, Ukrajina i Austrija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije