Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDE DALJE

Abidal pobijedio bolest i karijeru nastavlja u grčkom Olympiakosu

Eric Abidal
UES/Pixsell
05.07.2014.
u 22:30

Iako je prije dva dana potpisao ugovora s Monacom, dogodio se zaokret i 34-godišnjak je otišao put Grčke.

Iskusni francuski obrambeni igrač Eric Abidal potpisao je za grčki Olympiakos, što znači da je još jednom pobijedio bolest koja mu je poprilično unazadila karijeru posljednjih nekoliko godina.

Iako je prije dva dana potpisao ugovora s Monacom, dogodio se zaokret i 34-godišnjak je otišao put Grčke, gdje će pritisak biti manji i liga je lakša što je prihvatljivije za njegovo tijelo, izmučeno borbom s tumorom jetre, koji se vraćao u tri navrata.

No pamtit će ga se uvijek po nastupima za Barcelonu, s kojom je u šest godina, od 2007. do 2013., osvojio niz trofeja. Još je nastupao i za Lyon i Lille te je bio dugogodišnji reprezentativac Francuske.

>> Abidal demantirao priče o povratku tumora i kraju karijere

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije