Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
z.krejči u pakracu

'Radit ćemo na otvaranju radnih mjesta i uklanjanju tragova rata'

zoran krejci
Ljiljana Marić
08.03.2013.
u 12:25

Želim da svi građani, bez obzira na svoje različitosti, imaju jednake uvjete za kvalitetan život. Uvjereni smo da ovaj grad ima odlične šanse za bolju budućnost, poručio je Krejči.

Kandidat za gradonačelnika Grada Pakraca ispred koalicije SDP-HSU-a je Zoran Krejči, a kandidat za zamjenika dr. Alen Dumančić, rečeno je na konferenciji za novinare u pakračkoj gradskoj vijećnici.

– Obilježje rada mene i mog zamjenika u slučaju dobrog izbornog rezultata, biti će timski rad s ljudima koji imaju znanje, želju, volju, ali prije svega realnu i ostvarivu viziju Pakraca kao grada u kojem je moguće bolje i kvalitetnije živjeti nego što je to danas. Tu se nalaze ekonomisti, pravnici, menadžeri, liječnici te ljudi ostalih zanimanja, na koje svakako računam u pomoći pri realizaciji planiranih projekata. Siguran sam da zajedno možemo puno više nego što to danas čini aktualna gradska vlast – kazao je Krejči. Dodao je da se njihov izborni program temelji na stvaranju preduvjeta za otvaranje novih radnih mjesta i konačno uklanjanje tragova rata iz našeg grada.

– Projekt na kojem ćemo početi raditi prvi dan nakon završenih izbora je obnova zgrade bivše psihijatrije, koja je sada u stopostotnom vlasništvu Grada. U njoj ćemo napraviti starački dom više kategorije, dom za osobe s posebnim potrebama, dom za branitelje i veterane ili sl. Ovdje bi zaposlenje moglo pronaći 40-ak naših sugrađana, pretežno zdravstvene struke. Istodobno planiramo krenuti u rješavanje imovinsko-pravnih odnosa u poduzetničkoj zoni ''Pakrac 5“ te na privlačenju stranih investitora. Također ćemo nastaviti započete projekte izgradnje vodovodne, plinske i kanalizacijske mreže prema naseljima na području Grada Pakraca – pojasnio je Krejči.

Dr. Dumančić je istaknuo važnost pakračke bolnice te njihovu želju da se unaprijedi razina zdravstvene zaštite. – Podržavamo projekt Visoke zdravstvene škole te ga mislimo unaprijediti studijem sestrinstva. Smatram da grad ima i nedovoljno iskorištene turističke potencijale te da ima prostora za poboljšanje turističkih sadržaja i iznalaženje novih, kojim bi se otvorila i nova radna mjesta – pojasnio je dr. Dumančić. Na kraju su oba kandidata poručila, ako dobiju mogućnost vođenja grada, da će to obavljati potpuno transparentno i odgovorno.

– Želim da svi građani, bez obzira na svoje različitosti, imaju jednake uvjete za kvalitetan život. Uvjereni smo da ovaj grad ima odlične šanse za bolju budućnost – poručio je Krejči.

>>Antonija Jozić će svojim iskustvom uspješno voditi grad

Komentara 3

TO
Toni50
10:35 09.03.2013.

'Radit ćemo na otvaranju radnih mjesta i uklanjanju tragova rata'.. U istome pogonu čemo probati pokušavati otvarati radna mjestai muljati politikom iskopima mrtvihi i osuđivanjem zločina ... Što ne kažem da nije dopbar posao i da nije unosan !? Gdjeje se razlika od prijašnjih glava ? recite iskreno ?

TE
tester
14:09 08.03.2013.

'Radit ćemo na otvaranju radnih mjesta i uklanjanju tragova rata' - odličan program! jedino što kasni 18 godina. naime, ako dotičnome netko nije objasnio, rat je završio prije 18 godina,dakle njegov program bio bi prikladniji da je danas 1996. godina. ovako, djeca rođena nakon rata već će biti punoljetna, a ovi se nisu makli s mjesta. bravo! za 128 godina možda i popravite fasade, a ratne rane konačno počnu zacjeljivati. a ako ne za 128 godina, a ono za 193 godine sigurno budu.

LI
Livi
14:21 08.03.2013.

Sve cete vi na jeziku. Nesto nam to previse poznato zvuci. Da nisi iz stranke i da ne podrzavas stranku koja se specijalizirala u zatvaranju tvornica i ukidanju radnih mjesta, onda bi ti mozda mogli povjerovati. Ali nikad vam vise ne treba vjerovati i nadam se da vam Hrvati nikad vise nece dati svoje glasove. People don´t trust you, go away.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije