Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPAGANDA NA DJELU:

Sjeverna Koreja očekivano prvak svijeta, u finalu je svladala Brazil sa 8:1!

Sjeverna Koreja
Foto: Matthew Ashton/Press Association/PIXSELL
1/2
16.07.2014.
u 18:14

Pomalo su pretjerali s rezultatom, ali ako se u obzir uzme činjenica da njihov lider Kim Jong-un stalno naglašava da su svjetska sila u svakom pogledu, onda sve skupa i ne čudi toliko

Sjeverna Koreja očekivano je obranila naslov prvaka svijeta u nogometu savladavši Brazil sa 8:1 u finalu na Maracani, barem prema onome što prikazuje kanal Korean News Backup, koji može biti nečiji poligon za odašiljanje neslanih šala na račun Sjeverne Koreje.

Kako god, pomalo su pretjerali s rezultatom, ali ako se u obzir uzme činjenica da njihov lider Kim Jong-un konstantno naglašava da su svjetska sila u svakom pogledu, onda sve skupa i ne čudi toliko. A na putu do finala svladali su Portugal 7:0 i time se osvetili za poraz otprije četiri godine. Potom su Nijemce pobijedili 2:1, Južnu Koreju sa 3:0 i na kraju je na red došao Brazil.

Na snimci se se može vidjeti narod koji slavi na stadionu i ulicama, kao i njihov lider koji dočekuje reprezentativce, čestita im i raduje se zajedno s njima.

>> 'Sjeverna Koreja je prošla skupinu i pobijedila 7:0 Japance, 4:0 SAD i 2:0 Kinu!'

Komentara 41

BA
beto_alonso
18:54 16.07.2014.

Nije to ništa. Ja znam jednu zemlju u kojoj su masovnim sletovima čestitali rođendan godinama mrtvom liku...

Avatar Pinokio
Pinokio
18:48 16.07.2014.

Od sjeverno Korejske propaganda gora je samo ova zapadnjacka. To sto citate je zapadnjacka laz, plitka propaganda za turbo glupane.

PA
pavel1001
20:58 16.07.2014.

svaka im čast,tako se bori za svoju zemlju.Jos je dobro Brazil i prosao!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije