Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVOROĐENČAD

Tisuću kuna, knjiga i ruža za roditelje 41 vinkovačke bebe

bebe
Marijan Sušenj/Pixsell
12.03.2014.
u 16:05

Gotovo svaki mjesec u gradskoj vijećnici gradonačelnik ili njegovi zamjenici organiziraju ovakav prijem

Zamjenik gradonačelnika Vinkovaca Ivan Bosančić primio je u gradskoj vijećnici roditelje novorođene djece i uručio im novčanu naknadu od 1000 kuna za svako novorođeno dijete, knjigu o odgajanju djece "Dijete u formi" i ružu.

Gotovo svaki mjesec u gradskoj vijećnici gradonačelnik ili njegovi zamjenici organiziraju ovakav prijem jer u vinkovačkom rodilištu se godišnje rodi blizu 400 malih Vinkovčana za što se iz gradske blagajne svake godine osigura 400 tisuća kuna.

Na posljednjem prijemu bilo je 41 novorođenče od kojih su jedni blizanci. Dogradonačelnik Bosančić je rekao da rado izdvajaju novac iz proračuna za svako novorođeno dijete u Vinkovcima i bili bi najsretniji kada bi tu stavku iz godine u godinu morali povećavati. Vinkovci su jedan od rijetkih gradova gdje je više rođenih nego umrlih.

>> Ivica Kirin ukinuo jednokratnu pomoć virovitičkim bebama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije