Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
talent show

Zvijezde: večeras saznajemo tko ide u finale

Zvijezde
Foto: RTL
1/3
15.12.2018.
u 13:51

Kandidati će tako morati proći čak dva kruga, a maksimalan broj bodova koji mogu dobiti je 45, no ako prijeđu 40 bodova, idu izravno u TOP 5

Najboljih sedam sinoć je ušlo u veliko polufinale ovogodišnje sezone 'Zvijezda', a već večeras očekuju ih novi izazovi, a jedan od njih je i duet s mentorima.

Što se više bliži finale, i pravila su sve stroža. Kandidati će tako morati proći čak dva kruga, a maksimalan broj bodova koji mogu dobiti je 45, no ako prijeđu 40 bodova, idu izravno u TOP 5.

Na pozornici će svih sedmero natjecatelja otpjevati po dvije pjesme. Kandidati će se žiriju predstavili pjesmom koju nekome posvećuju i onom koja im nešto znači, a u njihovim nastupima neće nedostajati pregršt emocija, zagrljaja, kao ni iskrenih suza. I dok će neki pjesme posvetiti mamama i djevojkama, neki će svoju izvedbu posvetiti čitavom jednom narodu.

Prvi put od početka showa jedan će kandidat svojom izvedbom toliko ganuti Tončija da će mu oči biti pune suza.

Uzbudljiva i nepredvidiva predzavršnica 'Zvijezda' nakon koje ćemo doznati imena zvjezdanih TOP 5 koji ulaze u veliko finale, bit će emitirana večeras s početkom u 19:45 sati na RTL-u.

Pogledajte intervju s Cirque du Soleilom u kojem govore o Zagrebu i  svom skorašnjem nastupu u Areni:

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije