Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pukla ljubav

Zvijezda 'Avatara' Zoe Saldana ostavila dugogodišnjeg zaručnika

zoe saldana
pixsell
13.11.2011.
u 15:28

U izjavi medijima glasnogovornica 33-godišnje ljepotice priopćila je kako se par rastaje zbog razmirica, te kako mole za poštovanje privatnosti i u ovim trenucima

Zvijezda filma “Avatar” Zoe Saldana prekinula je 11-godišnju vezu sa zaručnikom Keithom Brittonom. Iako su objavili da više nisu zajedno, par će nastaviti blisko surađivati i unapređivati svoju zajedničku internetsku stranicu o modi “My Fashion Date Base”.

 

U izjavi medijima glasnogovornica 33-godišnje ljepotice priopćila je kako se par rastaje zbog razmirica, te kako mole za poštovanje privatnosti i u ovim trenucima.

 

Na svom Twitter profilu Saldana je ipak napisala porukicu koju su njezini obožavatelji shvatiti kao rekvijem za prekid.

 

– Ti, za sebe, kao i svaka druga osoba u svemiru zaslužuješ ljubav i pažnju – Buddha – stoji od jučer ujutro na njezinu profilu.

 

U intervjuima koje je nedavno davala medijima Saldana je isticala kako kod Keitha cijeni što joj dopušta da bude nezavisna, slobodna, svoja osoba.

 

– On je vrlo nezavisna osoba, on zna čime se bavim, kakva sam pred vanjskim svijetom. Ali on se nije zaljubio u tu osobu nego u sasvim drugu i zato ga cijenim – izjavila je nedavno glumica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije