Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Porin 2010

Zrinka Cvitešić bila najzanimljivija “modna ličnost” na dodjeli Porina

zrinka cvitešić
Foto: pixsell
1/6
16.05.2010.
u 16:29

Nasuprot odličnoj Cvitešićkinoj ravnoteži između modnog i artističkog, bio je tragičan imidž Martine Vrbos, koji je završio u ciničnoj modnoj igri s korpulentnošću te sjajne pjevačice.

Frizer Kefa sjajno se igrao volumenom njezine kose, a stilistica i kostimografica Nataša Svekler s odjećom modne grupe Roba i gigantskim nakitom Kitsch Sanje Čović i Tine Brzić, pa je zahvaljujući tome glumica Zrinka Cvitešić bila najzanimljivija “modna ličnost” na svečanoj dodjeli Porina, održanoj preksinoć u Biogradu. Nasuprot odličnoj Cvitešićkinoj ravnoteži između modnog i artističkog, bio je tragičan imidž Martine Vrbos, koji je završio u ciničnoj modnoj igri s korpulentnošću te sjajne pjevačice.

Čelična modna lady

Martini ne treba takvo modno samoubojstvo, niti karikiranje figure koju bi pravi dizajner itekako znao dobro i atraktivno odjenuti.

Bilo je jasno da je završnica Porina scenski, scenografski i kostimski, bila skupa! Slogan “manje je više” tu nije dolazio u obzir, iako bi možda ipak pridonio profinjenosti kakva je u svijetu uobičajena i kod najfurioznijih scenarija.

Vidjelo se da je crveno i crno središnja vizualna tema. Dvostruka “porinovka” Josipa Lisac sjajno ju je odradila. Crvena kaciga, crveni kabaretski štap, crvene rukavice i cipele... na monumentalnoj crnoj građevini haljine uobičajene za Lisičin imidž “čelične artmodne lady”. Da ste, međutim, vidjeli Josipu na probi, s jednostavnijim ali dobrim privatnim “lookom”, zaželjeli biste da je takvu vidite i na sceni.

Mirzino modno kolo

HRT-ova stilistica Nataša Svekler spojila je frak i bermude, dvije krajnosti u kostimu debeljuškastog voditelja Mladena Badovinca. No, mladi je TBF-ovac u tom kratkom modnom spoju bolje prošao od Martine Vrbos.

Barbara Kolar s trendovskom je uličnom modom – trapericama, tunikom i od nje kraćim sakoom, izgledala mlađe, ali ne i svečano. Još je u potrazi za svečanim imidžem koji od nje neće načiniti matronu.

Modnu pomutnju u šou godine unio je Mirza Džomba. Izgledao je kao jadničak u ispranim trapericama, prugastoj košulji i tenisicama kao iz doba socijalizma. Kad je stao uz Josipu Lisac, modni brod se nagnuo od neravnoteže! Nije bolje bilo ni kad je stao uz svoju djevojku u štiklama Belmu Hodžić, odjevenu u crnu minicu s glamuroznim cvjetom na ramenu. Nije to bilo bogznašto, ali svakako bolje od Mirzina modnog kola. 

Marko Tolja vrlo je dobro izgledao i uz elegantnu Gaby Novak i uz žrtvu “modnog zlostavljanja” Martinu Vrbos. Mislimo pritom da je riječ o modnom samoranjavanju...  No najbolje odjeveni muškarac bio je smokingovac Vlado Kalember. Za njim je modnu palicu nosio Massimo Savić, a potom Bojan Jambrošić. Živjeli široko obrubljeni reveri sakoa! Pravo su osvježenje. 

 

Ključne riječi

Komentara 11

OX
oxymoron
21:48 16.05.2010.

FUJJJJJJ!!!!!!!

KA
Karla
22:46 16.05.2010.

Nevjerojatno koliko je puno novaca izdvojeno za ovakvu katastrofu kao što je Porin!!!Osim mozda 2-3 osobe koje su zaslužile Porina, sve ostalo je ispod svakog nivoa. Žalosno je da se to ovom narodu prodaje kao umjetnost!!! Zaista fuuuuuj!

Avatar Svećenik
Svećenik
12:02 17.05.2010.

Meni ta Zrinka, naročito kada se smije, nevjerovatno liči na Jokera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije