Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne miruje

Zorana Šprajca slomljena ruka natjerala na jednu stvar: 'Uz sve nevolje, lom donosi i neke promjene'

Foto: Instagram
1/8
25.05.2021.
u 17:20

Podsjetimo, uoči izbora objavio je video u kojemu je objasnio zašto će ponovno propustiti izbornu noć.

Voditelj Zoran Šprajc (53) netom prije lokalnih izbora slomio je ruku, o čemu je obavijestio svoje pratitelje. Zbog te je nesreće propustio izbornu noć, a sada se ekipi s Instagrama ponovno javio i otkrio da mu je slomljena ruka omogućila da upozna mjesta za koje nije ni znao da postoje.

- Uz sve nevolje, lom ruke donosi i neke dobrodošle promjene. Otkrivam mjesta za koja nisam ni znao da postoje", započeo je tekst objave uz fotke zadnje posjećene destinacije. Tako mi je u Vukovarskoj kroz jednu ogradu za oko zapela velika plava lokomotiva s kojom je najveći sin naših narodnosti jurcao od Vardara pa do Triglava. Tu je još mnoštvo zanimljivih vozila iz željezničke prošlosti, pa onda uočih i skromni natpis Hrvatski željeznički muzej. Ali i obavijest da je muzej 2018. 'zatvoren zbog građevinskih radova'", dodao je i napisao svoje mišljenje o tim građevinskim radovima. Kada će biti otvoren nemoguće je procijeniti obzirom da usred radnog dana ondje nije bilo nikakvih građevinskih radova i ne izgleda da će ih skoro i biti. Ali zato muzej sigurno ima direktora, možda čak i dva-tri kustosa i pomoćno osoblje koje vodi brigu da muzej i dalje bude dobro zatvoren - napisao je Šprajc i potaknuo mnoge svoje pratitelje na komentiranje ispod objave.

Foto: screenshot Amazon

Jedan od njih napisao mu je: - I ova državica je postala veliki muzej.

Podsjetimo, uoči izbora objavio je video u kojemu je objasnio zašto će ponovno propustiti izbornu noć. 

"Evo mene politika baš neće, uoči svakih izbora neka zdravstvena nevolja, zadnji put je bio infarkt, sada je slomljena ruka. Doduše, bolje slomljena ruka nego infarkt, ruka brže zacijeli nego srce", kazao je tada. 

VIDEO>> Što su Talijani zapravo osvojili nakon pobjede na Euroviziji?

Ključne riječi

Komentara 4

ME
Meter
17:36 25.05.2021.

Istražuj i dalje, baš je zanimljivo (ne samo tebi). Čudesna je Lijepa naša i njena dostignuća...

ZV
zvezdomor
07:47 26.05.2021.

sad mora onanirati ljevicom tzv. ljevičarska masturbacija

KA
karlodrago
18:39 25.05.2021.

Kada makar pogani jezik slomio .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije