Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je dobro nasmijao

Zoran Šprajc objasnio: To je tajni znak pripadnosti jednoj tajnoj organizaciji

Zoran Šprajc
Foto: Instagram
1/7
21.02.2020.
u 20:30

Voditelj i urednik RTL Direkta na svoj način se osvrnuo na trenutno aktualnu temu o masonima.

Zoran Šprajc još uvijek je na bolovanju i nakon infarkta koji je doživio krajem studenog odlučio je promijeniti svoje životne navike. Zdravija prehrana i tjelovježba postali su dio njegove svakodnevice, pa sada, kako je sam jednom prilikom napisao, petkom više ne pije gemište i sada se na njegovom stolu nalaze drugačija pića ali i hrana.

- Nekad smo se petkom u birtiji častili gemištima i pelinkovcem, danas evo, runda prokulica za sve! Izraz lica samo potvrđuje koliko je to veliko veselje...- napisao je nedavno uz fotografiju na kojoj u ruci drži prokulice. Gledatelji nestrpljivo čekaju njegov povratak na male ekrane, a on ih putem društvenih mreža izvještava kako u zdravom  duhu provodi svoje dane.

VIDEO Jurica Pađen i Tomislav Šojat posjetili su naš studio i razgovarali o svemu: glazbi, obitelji, očinstvu, ženama... 

 

- Rezultat koji vidite baš po ničemu nije spektakularan, ali smisao fotke nije da se hvalim brojem prošetanih kilometara nego  da se vidi kako sam ušao u društvo ozbiljnih health smartwatch šminkera. Jer čemu pare, koraci ili kilometri ako ih ne možeš pokazati. Ubuduće će me dakle kroz život voditi pametna vurica, izbor je pao na #watchgt2, prije svega jer mu baterija traje duže od života, bilježi i broj preostalih vlasi a s njim čak i priložena ruka slona izgleda koliko toliko elegantno. Inače neka vas ne zbunjuje što sat nosim na desnoj ruci, to je tajni znak pripadnosti jednoj tajnoj organizaciji,  al toliko je tajna da ne znam ni ja koja je - napisao je Šprajc na Instagramu i objavio fotografiju na kojoj se pohvalio i  kako je taj dan u šetnji prošao 6.49 kilometara, a pri tom je dobro nasmijao i svoje obožavatelje dijelom u kojem piše o tajnoj organizaciji.  

Foto: Instagram/riley.loudermilk

 

Ključne riječi

Komentara 7

KA
Kal
21:06 21.02.2020.

Al me nasmija sve mi se laktovi oznojili od smjeha.

BE
bergorest
22:14 21.02.2020.

Zna se kojoj tajnoj organizaciji pripada srbin jovanaović zvani šprajc

Avatar miyamoto
miyamoto
07:36 22.02.2020.

Treba svakodnevno govoriti lijepe riječi, poruke podrške lijepim postupcima. Baviti se umjetnošću, slikati, pisati. Povući se ponekad u osamu i razmišljati o Bogu. Pronaći dobro u sebi i podijeliti ga mnogim izgubljenim na društvenim mrežama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije