Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neostvarena želja

Zoe Saldana voli nositi mušku odjeću i žali što nije dečko

Zoe Saldano
Reuters
09.01.2010.
u 13:36

Glumica je uvjerena kako je trebala biti muškarac jer ima jako čvrst karakter i često odijeva tamniju mušku odjeću koja joj daje osjećaj neovisnosti

Zvijezda filma “Avatar” glumica Zoe Saldana uvjerena je kako se trebala roditi kao muško. To svoje mišljenje opravdava time što ima snažan karakter i što često odijeva muška odijela jer se u njima osjeća moćno. – Volim izazove i tamne boje muških odijela, to mi daje osjećaj neovisnosti – odlučno tvrdi 31-godišnja glumica.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
16:02 09.01.2010.

Povremeno dobije i erekciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije