Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTRUMPFOVI 2

Zločesti Gargamel oteo je Štrumpfetu i odveo je u Pariz

štrumpfeta
"Smurfs 2"
28.07.2013.
u 08:00

Kako bi se domogao magične štrumpfastičnosti, Gargamel će kreirati dvoje lažnih štrumpfova i nazvati ih Zloćke. No ubrzo će shvatiti da Zloćke ne može tako jednostavno pretvoriti u Štrumpfove.

Mališane i sve one koji su u sebi sačuvali dječji duh, razveselit će vijest da u naša kina 1. kolovoza stiže drugi nastavak “Štrumpfova”. Kako vam ne bismo upropastili užitak gledanja ovog 3D animiranog blockbustera, otkrit ćemo tek nekoliko detalja zbog kojih ćete sigurno pojuriti u kino i pogledati nove avanture ovih malih plavih bića. Zločesti čarobnjak Gargamel u ovom nastavku pokazat će da njegova zloća nema granica. Kako bi se domogao magične štrumpfastičnosti, Gargamel će kreirati dvoje lažnih štrumpfova i nazvati ih Zloćke. No ubrzo će shvatiti da Zloćke ne može tako jednostavno pretvoriti u Štrumpfove te da mu u ostvarenju plana može pomoći jedino Štrumpfeta koja zna tajnu formulu. Zato je Gargamel otima i odvodi u Pariz, gdje ga svi štuju kao velikog i uspješnog čarobnjaka...

– Najuzbudljivija stvar za mene kao redatelja bila je postavljanje velike avanture u Pariz. Snimali smo na lokacijama na kojima još nitko nije snimao. Bili smo na pozornici operne kuće u Parizu, a snimali smo i u Notre Dameu – kaže redatelj Raja Gosnell. Posebno su dojmljive scene koje Pariz prikazuju iz ptičje perspektive. – Odličan je trenutak u kojem naši junaci pomoću velikog kotača lete iznad rijeke Seine i Notre Damea, preko obližnjih kafića, sve dok ne dođu do Kipa slobode koji se nalazi nasred Seine. U drugoj sekvenci taj isti kotač se odlomi i započne se kotrljati po gradu. To mi je bio najzabavniji dio snimanja – otkrio je redatelj.

Likovi štrumpfova prvi put su se pojavili na stranicama belgijskog stripa 1958. godine i od tada su pravi hit. Do danas je, primjerice, prodano preko 300 milijuna plastičnih figurica ovih zabavnih likova. Zato ne čudi što je prvi filmski nastavak o štrumpfovima u kino privukao milijune gledatelja diljem svijeta, što je filmu donijelo zaradu od 560 milijuna dolara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije