Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNA GLUMICA

Možete li je prepoznati bez šminke i pod visokom temperaturom?

m
12.04.2017.
u 13:05

Glumica je objavila selfie iz kreveta i iako je na fotografiji bez šminke i ima temperaturu obožavatelji su joj poručili da izgleda senzacionalno

Sofia Vergara jednim selfijem iz kreveta zasigurno je mnoge žene učinila ljubomornima. Glumica je bolesna i ima temperaturu pa je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj leži bolesna, a obrazi su joj rumeni od temperature. 

- Shvatila sam da temperatura od 39 stupnjeva zapravo daje savršenu nijansu roze mojim obrazima, trebam baš ovakvo rumenilo - napisala je 44-godišnja glumica.

Obožavatelji su joj najprije rekli da ne vjeruju da je bolesna jer izgleda odlično, drugi su joj dali kompliment da je bez šminke poput djevojčice i da je puno mlađa kad ne nosi šminku.

 

 

>>Sofia Vergara se prisjetila vremena kada je izgledala kao sestre Kardashian

>>'Bračne vode' slave 30 godina, neki glumci su ostvarili uspješnu karijeru, a neki imaju dosje, tri braka iza sebe...

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Forte
Forte
14:38 12.04.2017.

Jao vidi imam temperaturu.... Zar ne izgledam ljepo 😂😂😂

SE
Secli
15:03 12.04.2017.

Kakvo ruglo bez šminke.Čudo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije