Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozlilo mu

Zbog vrućine Kemalu Montenu pao šećer i tlak pa nije nastupio

Kemal Monteno
arhiva VL
01.07.2012.
u 13:09

Danijeli nagrade nisu presudne, Vuco nakon nastupa odjurio gliserom na Hvar gdje je imao koncert, Đorđiju Peruzoviću najvažnije je da pjeva

Nesnosna vrućina i pretežak zrak zbog čega je pozlilo Kemalu Montenu, puno dobrih skladbi, ali nikad manji šušur u back stageu i poluprazno gledalište na Prokurativama, obilježili su drugu izlučnu večer 52. festivala Split 2012.  

Kemalu Montenu već na početku večeri pao je šećer i tlak. Ekipa Hitne medicinske pomoći iza pozornice izvadila mu je krv, prebacila u klimatizirani kafić i brzo "vratila" u normalno stanje. Legendarni Kemo žarko je želio izvesti skladbu "Pođimo opet stazama sreće"  ističući da mu je dobro, ali ipak je poslušao savjet liječnika i nije nastupio. 

-  Tomo Mrduljaš, direktor festivala moje je veliki frend i došao sam zato što se pjeva uživo. Ima ovdje dobrih pjesama, ali sve ovisi o tome kako će je pjevači izvesti. Moja skladba bit će odlična sinteza dobrih stihova i vrhunske izvedbe. To je disko pjesma koja će postati veliki hit među mladima. Ne pišem festivalske pjesme. Pisao sam Miši i mnogima. Imam ja novaca, mogao bih dogodine kupit sve karte i glatko pobijedit. Ali zašto kad ima festivalskih pjevača? To mi ne treba. A treba ocjenjivat i pjesme i pjevače, kazao nam je uvijek zanimljivi Siniša Vuco. 

Otpjevao je skladbu "Ranila si mene ti" kojom je obilježio vrijedan jubilej, jer 1992. prvi put se pojavio na estradi, upravo na Splitskom festivalu. I odmah odjurio privatnim gliserom na Hvar gdje je u kasnim večernjim satima imao koncert.

- Ne očekujem ništa. Važno mi je da pjevam, a publika je, osjetio sam, jako dobro primila ovu pjesmu, rekao nam je nakon nastupa Đorđi Peruzović, koji uspješno "nosi godine", a glas mu je, kažu mnogi, još bolji. 

Atraktivan scenski nastup sa Zuhrom imala je na Prokurativama Danijela Martinović u čijoj pratnji nije bio Petar Grašo.

- Zabavljala sam se. Iako nisam pobjeđivala na festivalu moje pjesme su živjele dvadesetak godina, kazala nam je vesela i vrckava Danijela koju su u back stageu okupirali obožavatelji.

Upitana je li Grašinoj pjesmi išta dodala, našalila se: "Nisam, ja sam sve samo dobro zakuhala!

Ključne riječi

Komentara 3

LO
lojtra1
21:49 01.07.2012.

Nije se valjda i taj uvalio na "hrvatsko socijalno"?

AR
ana.rimbaud
08:37 02.07.2012.

S obzirom na to da iz čiste lijenosti, a ne nemogućnosti, nije sredio zdravstveno pa mu je u pomoć hitao i predsjednik države, te jer se frajer nije pridržavao reda kao svi ostali pacijenti u toplicama i odbijao uzimati lijekove, uopće ga ne žalim.

MA
maraton
09:52 02.07.2012.

Je li ovo festival Iliđa 2012. ili Split 2012.????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije