Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragično

Zbog samoubojstva sudionika: Ukinuta jedna od hit emisija u Britaniji

Foto: YouTube Sceenshot
1/4
15.05.2019.
u 17:48

Bivša djevojka preminulog Dymonda, Jane Callaghan, otkrila rekla je da su se rastali jer u emisiji nije mogao dokazati da je nije prevario, te je pao na detektoru laži.

Talk Show Jeremy Kyle, jedna od najgledanijih emisija na mreži ITV više se neće prikazivati. 

Razlog tomu je samoubojstvo Stevea Dymonda koji je u emisiji sudjelovao nekoliko dana ranije, zbog čega se mreža ITV našla na meti kritike čak i vlade.

 - S obzirom na težinu nedavnih događaja odlučili smo prekinuti emitiranje The Jeremy Kyle Showa - izjavila je Carolyn McCall izvršna direktorica televizije.

Steve je, kako piše The Sun umro zbog predoziranja morfijem, a tijelo je pronašao vlasnik stana u kojem je živio, desetak dana nakon što je Dymond umro.

Bivša djevojka preminulog Dymonda, Jane Callaghan, otkrila rekla je da su se rastali jer u emisiji nije mogao dokazati da je nije prevario, te je pao na detektoru laži.

Ona ga je potom ostavila, a on joj je slao SMS-ove u kojima je pisao kako ne može živjeti bez nje. Rekla je da je Dymond bio depresivan.

S YouTube kanala showa, koji se prikazivao 14 godina, uklonjeni su svi isječci epizoda koje su postavljali, te se više ne mogu gledati.

Pogledajte koji su glumci i voditelji umrli na snimanju:

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Dumen
Dumen
19:00 15.05.2019.

I sad je emisija kriva što se on predozirao a svi u lancu ilegalne trgovine drogom i dileri rade dalje normalno puno radno vrijeme..

Avatar MicroCube
MicroCube
18:39 15.05.2019.

... u kojem je živio desetak dana nakon što je umro ... VL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije