Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zarobila mu srce

Zbog ljubavi se odrekla posla: Ovo je samozatajna supruga Alena Islamovića s kojom je u braku 42 godine

Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/5
04.12.2021.
u 21:00

- Marjanu sam upoznao kad je ona imala 16 godina, a ja 22. Bio sam nitko, samo lokalni pjevač u grupi BAG. Nas dvoje smo sve ove godine zajedno plivali kroz sve bure i trudili se da opstanemo i sačuvamo svoj mir - kazao je Islamović

Bivši pjevač Divljih jagoda i Bijelog dugmeta Alen Islamović (64) godinama je slovio kao ljubimac žena i jedan od najpoželjnijih muškaraca na ovim prostorima, no njegovo srce pripada samo Alenovoj supruzi Marjani, s kojom je u braku pune 42 godine. 

Alen i Marjana roditelji su 34-godišnje kćeri Une i 27-godišnje Lare, a on je progovorio o njihovu odnosu i otkrio kako su uspjeli sačuvati brak.

- Marjanu sam upoznao kad je ona imala 16 godina, a ja 22. Bio sam nitko, samo lokalni pjevač u grupi BAG. Nas dvoje smo sve ove godine zajedno plivali kroz sve bure i trudili se da opstanemo i sačuvamo svoj mir. Bila mi je najveća podrška kroz sve što sam prošao i u svim odlukama koje sam donosio, a one su nekada bile bolne i neizvjesne. Brak je kompromis, mirna luka i treba ga znati sačuvati - izjavio je Alen jednom prilikom.

 

- Nekada sam pratila Alena na njegovim koncertima, ali ovog puta mi je to prenaporno s obzirom na udaljenost, a i odmah bismo se vraćali, pa mi se nije dalo ići. Ali, znali smo često putovati zajedno, pa smo se ludo provodili. Sada više nismo toliko u godinama za to. Ako izađemo, oporavljamo se tri dana - rekla je Marjana za Blic. Inače, zbog obitelji se odrekla svog posla medicinske sestre. 

VIDEO Gledateljice napale Maju Šuput zbog haljine: 'Ovo je van svake pameti'


 

 

Ključne riječi

Komentara 3

NA
nabaterije
02:37 05.12.2021.

Cestitke na dugom braku a Marjana je super supruga koja ga je pratila toliko dugo

DO
doktorica
08:01 05.12.2021.

vijest iz regiona

Avatar Tombstone
Tombstone
23:44 04.12.2021.

Kakav Alen? Ime mu je Alija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije