Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u studiju večernjeg lista

Prati ga više od 19 tisuća ljudi! Zavodnik iz Supertalenta otkrio kako izgleda njegov život nakon showa

Foto: Nova TV
1/3
18.12.2018.
u 20:18

Filip je u studiju Večernjeg lista otpjevao neke od svojih najdražih pjesama, a konačno smo saznali ii kakva bi djevojka mogla osvojiti njegovo srce!

Filip Rudan osvojio je žiri, ali i srca mnogih obožavateljica svojom izvedbom pjesme ''Kiss From A Rose'' još tijekom audicijskih emisija u Supertalentu. 

U finalu nas je sve iznenadio plesačkim umijećem i dokazao da ima sve predispozicije da jednog dana postane velika glazbena zvijezda s čime su se složile Maja Šuput i Martina Tomčić. 

Svoj glazbeni talent mladi Zagrepčanin još je jednom pokazao tijekom gostovanja u studiju Večernjeg lista. Filip nam je otpjevao neke od svojih najdražih pjesama, ali i otkrio kako izgleda njegov život nakon showa.

Povjerio nam je i što mu je najvažnije kod nježnijeg spola, kako se nosi s laskavim komplimentima i obožavateljicama kojih na Instagramu ima više od 19 tisuća te smatra li sam sebe zavodnikom. 

Više pogledajte u videu. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Coldmachine
Coldmachine
20:53 18.12.2018.

odmah da ti kazem prijatelju ako nemas 5.000€ da platis top producenta plus promo PR agenciji i tako godisnje 5 puta, od ovoga nema nista ...danas goli talenat ako nije upakovan u main stream sve uzalud, a pogotovo ovakav still vani na sceni odavno izlizano , danas to je glazba za liftove i trgovacke centre!

MA
maximinimax
08:41 18.12.2018.

Bljak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije