Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijeme razdvojenosti

William i Kate imaju idealan brak, ali prije 12 g. prekinuli su zbog ovog

kate middleton
Foto: Press Association/PIXSELL
1/9
07.06.2018.
u 13:35

Prekinuli su tada jer je William, navodno, bio opsjednut drugim ženama i nije pristajao na brak

Kad je riječ o kraljevskoj obitelji, princ Harry bio je taj koji je stupce trač-rubrika punio svojim ljubavnim zgodama, a njegov brat princ William uvijek je bio primjer poslušnog člana kraljevske obitelji koji je bio u dugoj i stabilnoj vezi.

Princ William i njegova supruga Kate i danas su primjer skladnog bračnog para koji je osam godina u braku, a ukupno su 15 godina zajedno. Ipak, nije sve uvijek bilo idealno u ovoj vezi. Nakon četiri godine veze ovaj par je prekinuo, a kako su mediji tada pisali, razlog je bila Williamova opsjednutost ženama, piše Blic.

Foto: Hahn Lionel/Press Association/PIXSELL

Kate ga je ostavila jer nije imao ozbiljne namjere, a William je slobodu proslavio ludim izlaskom s prijateljima u jednom klubu, gdje 
je nakon nekoliko čašica alkohola u plesnom zanosu nasred kluba sretno uzviknuo: "Konačno sam slobodan!" Navodno je Kate tada forsirala da se zaruče i htjela je brak, a William nije bio spreman na sve to, a i kraljevska obitelj nije bila oduševljena time što hoda s pučankom koja se hvali da je djevojka princa.

Foto: Chris Ison/Press Association/PIXSELL

Nekoliko mjeseci poslije mladi par se pomirio, a William se sve češće počeo pojavljivati s Kate u javnosti i predstavljao ju je kao svoju djevojku te ju je i službeno upoznao s ostalim članovima kraljevske obitelji. Par je sada u sretnom braku i ima troje djece, sinove Georgea i Louisa i kći Charlotte. 

kate middleton
1/21

Komentara 4

SJ
Sve je uzalud
16:25 07.06.2018.

.....jos je rano za iznenađenja.....

Avatar Pinokio
Pinokio
14:32 07.06.2018.

Kate je blefirala i dobila.

MO
morska
19:02 07.06.2018.

Naucila ga pameti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije