Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rock

Voodoo Lizards i Skaut u subotu će zapaliti Tvornicu kulture

voodoo lizards
10.11.2010.
u 14:36

Varaždinska četvorka Voodoo Lizards proglašena je 2009. godine najboljim rock sastavom u Hrvatskoj. Do sada su surađivali sa svjetskim imenima kao što su Jimmy Rip i Bernard Fowler (Rolling Stones).

Zajedničkim koncertom u subotu 13. studenoga u zagrebačkoj Tvornici kulture Voodoo Lizards, Skaut, She loves Pablo i Shoot me Wendy najavljuju povratak na hrvatsku rock scenu nakon kreativne stanke.

Varaždinska četvorka Voodoo Lizards proglašena je 2009. godine najboljim rock sastavom u Hrvatskoj. Do sada su surađivali sa svjetskim imenima kao što su Jimmy Rip i Bernard Fowler (Rolling Stones) te su nastupali s brojnim svjetskim izvođačima (Limp Bizkit, Santana, Solomon Burke, Animals). Nakon jednogodišnje stanke uskoro će najaviti izdanje svog albuma prvijenca u američkoj produkciji.

Zagrebački hard rock band Skaut nakon duže stanke najavljuje novu postavu i povratak na scenu s čak dva nova studijska izdanja. Njihov prvi album "Nož za dvoje" iz 2006. među najprodavanijim je debi albumima u hrvatskoj diskografiji.

She Loves Pablo je četveročlani stoner/groove rock band iz Zagreba koji djeluje od 2005. godine. Nakon prošlogodišnjega debitantskog albuma, koji je odlično prihvatila publika i strana kritika, band se sprema ući u studio i snimiti drugi, masivniji, ali i plesniji uradak.

Sastav Shoot me Wendy osnovan je 2003. kao melodični punk rock band s dva ženska vokala. Nakon nekoliko izmjena članova sadašnja postava svira od 2005. godine. Promjenom članova bend se stilski usmjerio prema powerpop/post punku. Njihovu glazbu karakteriziraju žestoki gitarski rifovi i ritmovi, melodičan bas i dva ravnopravna ženska vokala koja bend čine prepoznatljivim i drugačijim. U lipnju prošle godine snimili su i spot za pjesmu ''I've drowened myself'' u vlastitoj produkciji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije