Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
previše uštogljena

Vivienne Westwood: Kate njeguje bezličan imidž i loše se šminka

kate middleton
Foto: pixsell
1/4
09.08.2011.
u 09:50

Najpoznatija britanska modna dizajnerica bez dlake na jeziku otvoreno je rekla što misli o stilu vojvotkinje od Cambridgea koju su neki časopisi stavili na popis najbolje odjevenih žena.

Dok ju je časopis Vanity Fair stavio na svoj popis najbolje odjevenih žena na svijetu, neukrotiva modna pankerica Vivienne Westwood nije nimalo impresionirana modnom maštom Kate Middleton. Kate je za otkačenu Westwood previše prosječna.

– Meni se čini kako ona njeguje imidž obične žene, a trebala bi raditi upravo suprotno. Pitam se odakle nabavlja tu svoju odjeću – rekla je Westwood britanskim medijima naglasivši kako je najveća greška vojvotkinje od Cambridgea loša šminka.

– Ima problema s naglašavanjem očiju crnom olovkom pa njeno lice dobiva neku težinu.

Komentara 1

GO
gogafmm
16:59 09.08.2011.

...a kaj bi trebala kod tebe,draga Vivienne,mozda nabavljati odjecu????? Odijevanje joj je solidno,ali sto se tice naglasavanja ociju olovkom...tu si u pravu,kreatorice!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije