Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolest u obitelji

Višnjićevoj kćeri prognozirali su presađivanje jetre, a ova promjena joj je pomogla

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/9
01.02.2020.
u 11:09

Na vlastitom primjeru u obitelji on i supruga Ivana uvjerili su se koliko je ljekovit veganski način prehrane.

Veganstvo je za našeg glumca Gorana Višnjića način života, a veganska prehrana pomogla je njegovoj djeci kada su imali zdravstvenih problema.

Na vlastitom primjeru u obitelji on i supruga Ivana uvjerili su se koliko je ljekovit ovakav način prehrane. Veganstvo je pomoglo njihovom sinu Vigu kada je imao problema s ekcemom na koži.

- Nitko nije znao izliječiti njegov ekcem na koži. Kad smo mu, isključivo iz humanih razloga, iz prehrane izbacili mliječne proizvode, sve mu se povuklo u roku od nekoliko dana. - ispričao je naš glumac s hollywoodskom adresom za Gloriju. I njegova kći Lana imala je ozbiljnih zdravstvenih problema i bila je teško bolesna i ovakav način prehrane pomogao joj je da bude bolje. 

- Lana je svojedobno bila teško bolesna, imala je autoimunu bolest i razni specijalisti su joj prognozirali presađivanje jetre. Uz veganstvo i uzimanje određenih vitamina stanje joj se toliko popravilo da joj je krvna slika sada savršena. - izjavio je Višnjić. 

Kaže kako on i supruga Ivana smatraju da je veganstvo ispravniji način života koji ima dobrobiti i za životinje i ekologiju. Ivana i Goran Višnjić aktivno se zalažu za prava životinja i dali su i veliku podršku azilu za napuštene životinje na Žarkovici u Dubrovniku.

Pogledajte što nam je sve otkrio lovac "Potjere" Dean Kotiga

 

Ključne riječi

Komentara 8

VL
vlada1
13:49 01.02.2020.

Treba povećati prava životinjama,a ljudi nek pasu travu.Možda dati pravo i životinjama da biraju na parlamentarnim izborima,sigurno bi bilo bolje.

IV
IvoDivo
13:19 01.02.2020.

U svakom slučaju želimo svako dobro najvećem glumcu u Hrvata, sa kojim se ponosima ma gdje god bio i posebna mu hvala za doprinos u filmu i seriji General.

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
12:04 01.02.2020.

Umjesto veganstva predlažem im kršćanstvo i vjeru u Isusa Krista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije