Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVUJI KAMERLENGA - VINKO COCE

'Vinko živi u nama, a festival njemu u čast postati će tradicija'

vinko coce
Foto: PR FOTO
1/3
09.08.2014.
u 15:33

- Jako emotivna večer, kao da je moj Vinko s nama, tužna sam i ujedno sretna, kazala je Janja Coce nakon festivala organiziranog Vinku u čast, dodavši kako je organizacija bila na razini vrhunskih festivala uz predivnu publiku i odlične izvođače...

- Jako emotivna večer, kao da je moj Vinko s nama, tužna sam i ujedno sretna, kazala je Janja Coce nakon festivala organiziranog Vinku u čast, dodavši kako je organizacija bila na razini vrhunskih festivala uz predivnu publiku i odlične izvođače. - Veličanstveno, nezaboravno, ovo treba ostati tradicija, rekao je brat pokojnog Vinka, Duje Coce, a izvršni voditelj festivala Radovan Slade Šilović smatra da su organizacijski i glazbeni sadržaj bili na doista visokoj razini, dok je ambijent kule Kamerlengo pridonio sveukupnom dojmu festivala. Bila je to večer Vinku na čast, a nama u zalog da ovaj festival postane tradicionalan, zaključio je Slade-Šilović.

Nagrade:

1. nagrada publike: Igor Cukrov - 'Prida bi se mandolini'

1. nagrada žirija: Marko Škugor - Čovik s mora'

2. nagrada publike: Ivanka Idvorac Đovana - 'Trogirske me vuču strane'

2. nagrada žirija: Ibrica Jusić - 'U tebi je naslikan Trogir'

3. nagrada publike: Ibrica Jusić - 'U tebi je naslikan Trogir'

3. nagrada žirija: Alen Nižetić i klapa Grobnik  - 'Zvizda'

Nagrada za najbolji tekst: Mirko Slade Šilović -  'U tebi je naslikan Trogir'. Nagrada za najbolju izvedbu - Sanja Štrk „Odlazak“

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije