Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitamo!

VIDEO Josip Brekalo postao otac pa uplovio u bračnu luku, na društvenim mrežama osvanula snimka sa slavlja

Foto: Instagram
1/8
19.07.2021.
u 12:10

Nakon što su to učinili Duje Ćaleta - Car, Marko Pjaca i Nikola Vlašić, prošle subote na ludi kamen stao je i Josip Brekalo.

Domaći nogometni reprezentativac Josip Brekalo (23), koji je nedavno postao otac kćerkice Nike, odlučio se vjenčati prošle subote s dugogodišnjom djevojkom Dominikom Kralj

Proslava je održana u hotelu Westin u Zagrebu, a par je za prvi ples odabrao pjesmu Dalmatina i Mihaela Starčevića 'Jedina ljubav'.

Na Instagramu mladi reprezentativac dobiva brojne komplimente od svojih obožavateljica, no čini se da za njih ne obazire te je potpuno posvećen svojoj supruzi i kćerkici.

Inače, u svibnju ove godine saznalo se da su naš nogometni reprezentativac Duje Ćaleta - Car i njegova odabranica Adriana Đurđević u potpunoj tajnosti uplovili u bračnu luku. Skromno svadbeno slavlje organizirano je na terasi dubrovačkog Revelina, uz najužu obitelj i prijatelje. Adriana i Duje su krajem travnja objavili da čekaju svoje prvo dijete objavom na Instagramu, a premda znaju spol djeteta za sada ga drže u tajnosti.

Istog mjeseca oženio se i Marko Pjaca za Mariju Pavičić s kojom je zajedno već tri godine. Iako nogometaš Genoe pokušava čuvati svoj privatni život od javnosti, na društvenim mrežama isplivale su fotografije na kojima slavi momačku večer. Fotografiju je podijelio nogometaš Vlaho Veneti, a na njoj se vidi kako se sedmorica prijatelja zabavljaju na brodu u Porto Cervu na Sardiniji.

Nikola Vlašić je također prije dva mjeseca uplovio u bračnu luku s djevojkom Anom. Vjenčanje je održano u njegovom rodnom Splitu u crkvi Sv. Lovre. Dok se Vlašić u reprezentativnom kampu u Rovinju pripremao za utakmicu osmine finala Eura protiv Španjolske, stigla mu je prekrasna vijest, supruga Ana rodila im je prvo dijete.

VIDEO Albina igrala nogomet na humanitarno-sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije