Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pršte seksepilom

Pogledajte nikada prije objavljene fotke iza kulisa Victoria's Secreta

Foto: PA/Pixsell
1/4
16.12.2017.
u 10:59

Fotograf Russell James zadnjih dvadeset godina fotoaparatom snima sve što se događa iza kulisa najpoznatije modne revije na svijetu i sve te fotografije sada je objavio u novoj knjizi

Revija Victoria's Secreta jedan je od najvećih modnih događaja od 1995. godine kada je održana prva revija ovog brenda.

Poziv na ovu reviju je  san gotovo svake manekenke, a taj san dosad su ispunile i slavne manekenke poput Gisele Bündchen, Naomi Campbell, Kendall Jenner, Gigi Hadid, Heidi Klum... Prva revija Victoria's Secreta održana je u Plaza hotelu u New Yorku i sve do 1999. godine revija je bila zatvorena za javnost, a te 1999. revija se prenosila diljem svijeta i gledalo ju je preko milijun gledatelja u 90 zemalja.

 

 

 

 

 

 

 

 

One more sleep. @hoskelsa #vsfs2017 CBS Tuesday 9c 10e.

A post shared by Russell James (@russelljames) on

 

 

 

VS - Balmain. @lilyaldridge @angelcandices @adrianalima CBS tonite 9c 10e

A post shared by Russell James (@russelljames) on

 

 

Publika je tijekom svih ovih godina imala uvid samo u ono što se događa na pisti, a  Russell James, poznati fotograf koji već dvadeset godina bilježi što se događa iza kulisa ove revije prvi put je javnosti dao uvid u fotografije koje je snimao tijekom zadnja dva desetljeća.

U knjizi "Backstage Secrets: A Decade Behind the Scenes at the Victoria's Secret Fashion Show", a ove fotografije već su prozvane najseksepilnijim fotkama. 

1/26

 

Komentara 4

DA
Darchi2612
11:27 16.12.2017.

najbolji posao je biti osobni kuhar ovim manekenkama: prvo si slobodan cijeli dan, onda im navečer doneseš jabuku

MB
Matilda_Beuzeville
12:19 16.12.2017.

Ja sam u osnovi napraviti oko 6-8 tisuća dolara svaki mjesec za slobodne poslove koje radim kod kuće. Za svakoga tko je spreman obaviti jednostavan posao od samo 2 sata do 5 sati dnevno iz dnevne sobe i istovremeno ostvariti dragocjeni prihod ... Tada je ovo radnaa prilikaa za vas ... Za više detalja ....... >>>>>>>>>>> www.BuzzCash3.Com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije