Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vi birate!

Vecernji.hr izbor: Najbolja domaća grupa godine!

Najbolja domaća grupa
Vecernji.hr
19.12.2012.
u 15:20

Pri kraju smo 2012. i podvlačimo crtu na sve što smo gledali i slušali u protekloj godini te na jednu stranu stavljamo ono što nas je oduševilo, a na drugu ono što nas je razočaralo

Pored svojih lista redakcija Vecernjeg.hr sluša i bilo naroda te svojim čitateljima daje priliku da sami odaberu tko ih je najviše razveselio ove godine.

Nakon što ste birali najboljeg pjevača i pjevačicu u protekloj godini, sada vas pitamo koja vam je domaća grupa bila najbolja u ovoj godini. Svaki singl s aktualnog albuma Hladnog piva završi na vrhu top-lista, a dvorane su pune već rutinski. Goran Bare i Majke otišli su kući s najviše Porina, kao i legendarni Psihomodo Pop s dvije statue. TBF je, kao i uvijek, svojim albumom obilježio proteklu godinu, a mnogi su se "nakačili" na pjesme iz radionice Dječaka. Među rockere i hip-hopere svojom se popularnošću ugurala i Kapa Intrade. A svoj glas možete dati i ženskim predstavnicama grupi ENI.

>> Vecernji.hr izbor: Domaći pjevač godine!

>> Vecernji.hr izbor: Najbolja domaća pjevačica godine!

Dajte svoj glas da vidimo koja je domaća grupa prema vašem mišljenju obilježila proteklu godinu.

Specijal našeg portala o pregledu godine možete pratiti OVDJE. Svaki dan objavljujemo nešto novo!

Vecernji.hr izbor: Najbolja domaća pjevačica godine!

Komentara 4

KR
kradese
17:40 19.12.2012.

I onda ne stavite Brkove u izbor, pola ovih im nisu ni do koljena.

CO
Cogitans
12:34 20.12.2012.

Registrirah se samo da odgovorim ovom dovidovicu. Uza svo duzno postovanje, i Let3 i Majke imaju snazan glazbeni izraz te su pravi umjetnici i daju nekakvu kritiku društva ili vlastite stavove, za razliku od patetičnih ljubavnih oda i žalopojki Radija Luksemburg ili pak Hladnog piva, a o Colonijinom odmaku sa dancea na nekakav folk-cajka zvuk ne zelim ni razmisljati.

Avatar dovidovic
dovidovic
18:39 19.12.2012.

Većina pobrojanih, posebice Let 3 i G. Bare su ogavni, kako je samo nekome palo na pamet ovdje ih uvrstiti? A gdje je Parni valjak? Gdje je Prljavo kazalište? Film? Ipak mi je drago da je klapa Intrade dobila najviše glasova, oni na ovom popisu jedini vrijede...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije