Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI USPJEH

Upoznajte Vyan – Hrvaticu koja osvaja europske top liste!

Yvan
Foto: Promo
1/10
04.10.2017.
u 12:41

Vlatka Burić Dujmović najpoznatija je po angažmanu u kazalištu Komedija, no proteklu godinu je s dva singla napravila uspjeh u Norveškoj

Iako je prije svega znamo kao jednu od naših najboljih sopranistica i članicu ansambla Komedija, Vlatka Burić Dujmović posljednje dvije godine gradi i uspješnu pop karijeru, i to u inozemstvu! Naime, prošle je godine počela  uspješnu suradnju s produkcijskom kućom “DSIGN" u Norveškoj, te trenutačno ima dva aktualna singla “Hard to break” i “Castle”. Treći singl još nije izdan, ali bi ubrzo trebao ugledati svijetlo dana.

– Do ove produkcijske kuće došla sam preko preporuka.  Zanimljivo je da je baš ta ekipa napisala aktualni hit Rickyja Martina “VENTE PA’CA”, te su baš s tom pjesmom prije nekoliko dana nominirani za Latin Grammy Awards kao pjesma godine te ploča godine – kazala nam je Vlatka koja u  inozemstvu koristi umjetničko ime VYAN, što na indijskom jeziku znači vjetar.

– Ustvari, to je pozitivan topli vjetar, a u pravnom smislu u Indiji vyan znači zakletva na iskrenost – objasnila nam je Vlatka.
Osim što je često u Norveškoj, Vlatka surađuje i s autorima iz Engleske, Finske, Španjolske i Grčke na novom materijalu te je nakon nekoliko godina ponovno obnovila suradnju sa svjetski poznatim američkim autorom Judom Friedmanom, koji je u svojoj karijeri surađivao s  mnogim svjetskim imenima kao sto je Whitney Houston, za koju je pisao veliki hit iz filma “Bodyguard”, “Run to you”. Ovog puta s Friedmanom radi na jednom duetu, a s kime će Vlatka pjevati još ne želi otkriti.

– Osim što pripremam nove pjesme, snimit ćemo i spotove za ova dva singla. Inače, pjesme se dosta vrte u Norveškoj i cijeloj Skandinaviji, a lani je na jednoj top listi Vlatka bila i na prvom mjestu, ispred Sie, Meghan Trainor i drugih poznatih pjevačica!
Samozatajnu pjevačicu u Hrvatskoj uglavnom možete gledati u njezinu matičnom kazalištu “Komedija” u Zagrebu, gdje pjeva u dvije glazbene  predstave, mjuziklu “Byron” te opereti “Kneginja čardaša”.

Vlatku možete pratiti na društvenim mrežama npr. na link stranici https://www.facebook.com/thisisvyan/


 

Komentara 1

Avatar Papatest
Papatest
22:55 04.10.2017.

Još jedna Severina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije