Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadobila prijelome

Slavna holivudska glumica ozlijeđena nakon pada s konja

Uma Thurman
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
1/6
24.06.2016.
u 09:48

Njezine prijatelje iznenadila je ova vijest jer tvrde da 46-godišnjakinja do sada nije pokazivala zanimanje za konje i jahanje

Glumica Uma Thurman slomila je nekoliko kostiju prilikom pada s konja na odmoru u St. Barthsu. Kako objašnjava njezin glasnogovornik, jahala je na mladom i neiskusnom konju koji se preplašio i zbacio je iz sjedala.

Prevezena je u bolnicu, gdje je utvrđeno da je izvan životne opasnosti i da ima nekoliko prijeloma. Iako je u bolovima, može hodati uz pomoć štaka, a oporavit će se za nekoliko tjedana.

Sada joj najviše pomažu njezina djeca, 17-godišnja Maya i 14-godišnji Levon Hawke, s kojima je viđena preksinoć na večeri. Očevici kažu da se jedva kretala i da su joj morali pomoći da sjedne i ustane. Starija djeca pomažu joj i oko trogodišnje kćeri Lune, koju glumica ima s francuskim biznismenom Arpadom Bussonom. Njezine prijatelje iznenadila je ova vijest jer tvrde da 46-godišnjakinja do sada nije pokazivala zanimanje za konje i jahanje. Mnogi od njih nisu ni znali da se time počela baviti. 

>>'Voli je godinama': Uma Thurman i Quentin Tarantino u ljubavnoj vezi!

Komentara 2

MA
Makava
13:30 24.06.2016.

...a sad više ni neće pokazivat zanimanje... 😂

ME
melinda
22:15 24.06.2016.

dA LI JE KONJ SA 2 ILI 4 NOGE

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije