Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Slavna holivudska glumica ozlijeđena nakon pada s konja

Njezine prijatelje iznenadila je ova vijest jer tvrde da 46-godišnjakinja do sada nije pokazivala zanimanje za konje i jahanje
24. lipnja 2016. u 09:48 2 komentara 1059 prikaza
Uma Thurman
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/6

Glumica Uma Thurman slomila je nekoliko kostiju prilikom pada s konja na odmoru u St. Barthsu. Kako objašnjava njezin glasnogovornik, jahala je na mladom i neiskusnom konju koji se preplašio i zbacio je iz sjedala.

Uma Thurman Redatelj i njegova muza 'Voli je godinama': Uma Thurman i Quentin Tarantino u ljubavnoj vezi! maya hawke maya odrasla Možete li pretpostaviti čija je kći ova ljepotica?

Prevezena je u bolnicu, gdje je utvrđeno da je izvan životne opasnosti i da ima nekoliko prijeloma. Iako je u bolovima, može hodati uz pomoć štaka, a oporavit će se za nekoliko tjedana.

Sada joj najviše pomažu njezina djeca, 17-godišnja Maya i 14-godišnji Levon Hawke, s kojima je viđena preksinoć na večeri. Očevici kažu da se jedva kretala i da su joj morali pomoći da sjedne i ustane. Starija djeca pomažu joj i oko trogodišnje kćeri Lune, koju glumica ima s francuskim biznismenom Arpadom Bussonom. Njezine prijatelje iznenadila je ova vijest jer tvrde da 46-godišnjakinja do sada nije pokazivala zanimanje za konje i jahanje. Mnogi od njih nisu ni znali da se time počela baviti. 

>>'Voli je godinama': Uma Thurman i Quentin Tarantino u ljubavnoj vezi!

Trčanje
STIŽE PRAVA ZIMA
Što napraviti da trčanje ostane aktivnost u kojem uživamo, a ne noćna mora