Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert godine

Umjesto na Hipodromu Depeche Mode nastupit će na Maksimiru

depeche mode
Foto: Pixsell
1/3
26.10.2012.
u 10:54

Kapacitet stadiona bit će smanjen na 25.000 posjetitelja. Pozornica će biti smještena na istočnoj strani stadiona te je u prodaji samo zapadna tribina: gore i dolje, travnjak i fan pit.

Iako je koncert Depeche Modea najavljen za zagrebački Hipodrom, menadžment se ipak odlučio za stadion Maksimir s obzirom na to da su svi koncerti na europskom dijelu turneje smješteni na velike stadione.

 

Ulaznice za koncert na kojem morate biti viđeni u prodaji su od petka 26. 10. 2012. u 10 sati na svim prodajnim mjestima sustava Eventim.

Pripremite se za veliki spektakl koji će se održati 23. svibnja na stadionu Maksimir u Zagrebu!

 

Depeche Mode, bend koji je redefinirao shvaćanje glazbe, sljedeće ljeto kreće na veličanstvenu, revolucionarnu turneju po Europi koja će bez sumnje biti glazbeni vrhunac 2013. godine.

Depeche Mode senzaciju doživjet će i hrvatska publika na domaćem terenu – u Zagrebu.

 

Sukladno promjeni mjesta održavanja koncerta došlo je i do promjene u cijenama ulaznica. 

Za najveće i najbrže fanove – prvih 2000 ulaznica prodaju se s popustom od 50 kuna (Tribina: 450, Fan pit: 400, Stajanje: 300).

Kapacitet stadiona bit će smanjen na 25.000 posjetitelja. Pozornica će biti smještena na istočnoj strani stadiona te je u prodaji samo zapadna tribina: gore i dolje, travnjak i fan pit.

 

CIJENE ULAZNICA:

 

Zapad dolje: 500 kn

Zapad gore: 400 kn

Fan pit: 400 kn

Stajanje: 350 kn

 

Cijene s popustom (prvih 2000*):

Zapad dolje: 450 kn

Zapad gore: 350 kn

Fan pit: 350 kn

Stajanje: 300 kn

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije