Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAKTIČNI VODIČI

Ukrajinska influencerica na TikToku podučava kako voziti zarobljene ruske tenkove

Nastja Timan
Foto: Instagram
1/3
02.03.2022.
u 09:33

"Pronađete li slučajno slobodan ili napušten oklopni transporter, evo kako ga pokrenuti", kaže Nastja korisnicima prije detaljnih savjeta o tome kako upravljati vozilom. TikTokerica se na snimkama može vidjeti u unutrašnjosti tenka kako pritišće dugmad i korisnicima pojašnjava njihovu funkciju.

Ukrajinska influencerica Nastja Timan snima i na TikToku objavljuje praktične vodiče o tome kako upravljati ruskim tenkom, a prethodno su ukrajinski dužnosnici objavili tutorial o najboljim načinima napada na ruske napadače uz pomoć molotovljevih koktela, piše The Sun.

Timan je objavila niz videozapisa na kojima pokazuje kako civilni dobrovoljci mogu upotrijebiti zarobljena ili napuštena ruska oklopna vozila.

@nastyatyman Слушай мою буханку 😎#настятуман #автоасмр #асмр ♬ оригинальный звук - Туман Настя

 

"Pronađete li slučajno slobodan ili napušten oklopni transporter, evo kako ga pokrenuti",  kaže ona korisnicima prije detaljnih savjeta o tomu kako upravljati vozilom. TikTokerica se na snimkama može vidjeti u unutrašnjosti tenka kako pritišće gumbe i korisnicima objašnjava njihovu funkciju.

@nastyatyman Какую выберешь ты? #настятуман #авто #автознания #обзоравто ♬ оригинальный звук - Туман Настя

 

Nastja, koja je po zanimanju automehaničarka, svoje je savjete podijelila svojim pratiteljima na Instagramu, a ima ih 832.000.

Videozapisi su na TikToku pregledani više tisuća puta. Njezini tutorijali pojavili su se nakon što je ukrajinska vlada izdala detaljne upute o tome kako izraditi molotovljev koktel. 

Ministarstvo obrane je tvitalo: "Uništite! Spalite! Izbacite neprijatelja iz svojeg doma i iz svoje zemlje!" U međuvremenu je Glavni stožer objavio infografiku koja upućuje na mane ruskih vojnih vozila.

VIDEO: Mia Dimšić i Damir Bačić govore o Dori i optužbama kako je pjesma Guilty Pleasure – plagijat

 

Ključne riječi

Komentara 1

AR
arni63
09:49 02.03.2022.

aaaahahahahhaaaa s ovakvim slučajevima gorovi su uskoro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije