Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi put pred oltar

Udala se Paris Hilton! Na glamuroznu svadbu pozvala je najveće holivudske zvijezde

Foto: instagram
1/9
12.11.2021.
u 17:15

Na svoj važan dan pozvala je najveće holivudske zvijezde pa su se tako na popisu uzvanika našli glumica Emma Roberts, glumac Evan Ross, pjevačica Bebe Rexha i Paula Abdul, glumica i reality zvijezda Kyle Richards i Mauricio Umansky...

Najbogatija nasljednica Paris Hilton (40) napokon je izrekla svoje sudbonosno 'da'. Reality zvijezda u četvrtak se u Los Angelesu udala za Cartera Reuma (40) nakon dvije godine veze. Inače, ovo su joj bile četvrte zaruke, a prve koje su je odvele pred oltar.

Paris i Carter zaručili su se početkom ove godine, malo uoči Valentinova, a velike pripreme za grandiozno vjenčanje na djedovom imanju u Bel-Airu njezini obožavatelji mogli su pratiti u serijalu 'Paris in Love' ('Zaljubljena Paris') na PeacockTV budući da je Paris svaki korak snimala. 

Na svoj važan dan pozvala je najveće holivudske zvijezde pa su se tako na popisu uzvanika našli glumica Emma Roberts, glumac Evan Ross, pjevačica Bebe Rexha i Paula Abdul, glumica i reality zvijezda Kyle Richards i Mauricio Umansky i naravno, ništa bez roditelja, Kathy i Richarda Hilton, pišu ENews.

Paris se na samoj ceremoniji presvukla čak deset puta, a jednu od vjenčanica pokazala je jutros na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Tko je izabranik?

Njezin zaručnik je investitor, ali i on iza sebe ima pokriće. Naime, njegov otac Bob Reum bivši je predsjednik, predsjednik uprave i CEP Amsted Industriesa, koji slovi za jedno od najvećih privatnih poduzeća u SAD-u i čija se vrijednost prema Forbesu trenutno procjenjuje na 4 milijarde dolara. Iako to nije ni približno bogatstvu koje ima obitelj Hilton, bogatstvo Cartera Reuma trenutno se procjenjuje na oko 40 milijuna dolara, dok je Paris Hilton 'vrijedna' oko 300 milijuna dolara.

VIDEO>>Haljina koju je Amy Winehouse nosila na svom posljednjem koncertu u Beogradu, prodana je za više od 1.5 milijuna kuna!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije