Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tara fares

Ubijena Miss Bagdada, zvijezda društvenih mreža

Foto: Instagram
1/4
28.09.2018.
u 17:08

Fares su upucala dvojica muškaraca na motoru dok se ona nalazila u automobilu koji se kretao po četvrti Camp Sarah u Bagdadu, izjavio je Saad Maan, glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova, za iračku TV postaju

U Bagdadu je ubijena Tara Fares, bivša Miss Bagdada, model i zvijezda društvenih mreža, prenosi CNN.

Fares su upucala dvojica muškaraca na motoru dok se ona nalazila u automobilu koji se kretao po četvrti Camp Sarah u Bagdadu, izjavio je Saad Maan, glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova, za iračku TV postaju. 

Ova 22-godišnja zvijezda društvenih mreža bila je kršćanka, majka joj je bila Libanonka, a otac Iračanin. Živjela je u gradu Erbilu i ponekad posjećivala glavni grad Bagdad. Bila je poznata po odvažnom odijevanju i objavama na društvenim mrežama. 
Ubrzo nakon njene smrti, na Instagramu je s njenih tri milijuna sljedbenika podijeljena crno-bijela fotografija koja prikazuje Taru Fares tužna izraza lica.

 

''Tara Fares je nakon ovog strašnog i kukavičkog incidenta s Bogom. Molimo Ga da je prihvati svojom velikom milošću", piše ispod crno-bijele fotografije Tare Fares.

Prošlog mjeseca u Iraku su također ubijene dvije žene iz svijeta ljepote. Rafeef al-Yaseri, poznata kao “Iračka Barbie” ubijena je ispred svoje kuće u Bagdadu. Al-Yaseri je bila plastični kirurg koja je organizirala nacionalni program specijalizacije medicinskih poslova za žene. Tjedan dana kasnije, Rasha al-Hassan, vlasnica i menadžerica centra za ljepotu „Viola Beauty Centar“ u Bagdadu, pronađena  je mrtva u svom domu. Uzrok sumnjive smrti još nije objavljen.

Ključne riječi

Komentara 5

RM
ruzica_mario
17:34 28.09.2018.

sad ce ta dvojica dobit azil u njemackoj

LE
LeandroZG
17:20 28.09.2018.

tolerantna religija mira

OD
otac_domovine
00:36 29.09.2018.

tako su i kod nas proleteri spalili na stotine žena među kojima i dosta djevojčica poslije drugog svjetskog rata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije