Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neprepoznatljiva Lana

U ovakvom izdanju pjevačicu još nismo vidjeli, mnogi su se pitali tko je to na pozornici

Foto: Bojan Zibar
1/14
27.04.2023.
u 10:48

Pjevačica Lana Jurčević modnom kombinacijom sinoć je iznenadila mnoge u jednom zagrebačkom kinu

Sinoć je u Kaptol Boutique Cinema održana Tres Chic pretpremijera filma "Mafija Mama" u kojem igra sjajna Toni Collette koja hitno odlazi u Italiju kako bi upoznala obitelj i preuzela “posao” koji joj je oporukom ostavio pokojni djed ne sluteći da je on povezan s podzemljem. Druga glavna uloga u funkciji savjetnice tvrtke pripala je Monici Bellucci.

Filmski izlazak ovoga puta je bio i dodatno obogaćen nastupom – nedavno lansiran singl Lane Jurčević “Tipično muški” koji je u sedam dana prikupio oko 2 milijuna pregleda, pjevačica je izvela premijerno praćena plesačicama, a pjesma se pokazala kao savršen singl za tipično ženski izlazak! Lana je okupljene iznenadila izgledom, ali i outfitom pa mnogi nisu bili sigurni je li riječ doista o pjevačici koju smo navikli gledati u nježnim ženskim izdanjima. Ovog puta na sebi je imala crne široke kožne hlače, crni top, a preko svega je stavila i crni oversized kaput od istog materijala. Na nogama je umjesto štikli imala tenisice, a jednako odjevene kao i Lana na pozornicu su stigle i plesačice koje su vrući ritmovi očito dobro zagrijali pa djevojke nisu bile ogrnute kaputom kao i pjevačica.

Foto: Bojan Zibar

Pretpremijeru i ugodnu večer uz koktele nisu propustile ni: Branka Krstulović, Aleksandra Dojčinović, Mirjana Mikulec, a ni Nikolina Pišek koja je ovog puta bila u plavom baršunastom odijelu i tenisicama. 

Foto: Bojan Zibar

Lana Jurčević, osim modnim kombinacijama, pažnju javnosti često plijeni i svojim privatnim životom. U stabilnoj je i dugogodišnjoj vezi s Filipom Kratofilom, ali rijetko priča u javnosti o njemu i ne objavljuje često zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Na pitanje zašto skriva dečka i kakva je privatno u svoja četiri zida Lana je nedavno odgovorila u intervjuu za Story.

– Ljudi me čak dosta dobro poznaju preko mojih profila na društvenim mrežama gdje zaista ne patim od toga da sam neprestano "namontirana" i da stalno prikazujem neki glamur i savršen život. Ne uljepšavam stvari ni sebe kada imam možda loše dane. A što se tiče Miće (tako ga zovem), on nije osoba koja se želi eksponirati, niti želi da ga netko percipira na osnovi mene zbog čega ga još više poštujem. Netko bi možda jedva dočekao da bude u medijima, ali mislim da te osobe nisu svjesne koliko ih to može obilježiti. Svi mi imamo ljudsku potrebu biti prihvaćeni zbog onoga što jesmo, a ne zbog etikete koju smo dobili zbog nekoga. Možda tako neće biti zauvijek, ali mislim da je pametno odabrao, barem zasad. I to poštujem – rekla je pjevačica.

VIDEO Najpoznatija vozačica ZET-a objavila da se udaje: 'Jako sam sretna i uzbuđena'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije