Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmor Mirjane Hrge

"U mojim se godinama odustaje od borbe s celulitom i uživa se"

'25.07.2012.,Hvar - Mirjana Hrga i Dean Saric na Hvaru.  Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
'Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
28.07.2012.
u 11:20

Novinarka i njen suprug Dean Šarić dane provode u skrivenoj uvali gdje u hladu novinarka Al Jazeere Balkans uživa u knjigama, a večeri su rezervirane za kulturna događanja

Televizijska voditeljica i novinarka Mirjana Hrga već se dva dana sa suprugom oftalmologom Deanom Šarićem odmara na Hvaru. Dolaze svake godine jer tu imaju društvo s kojim navečer mogu tulumariti, a dane provode na plaži.

Razdvojenost im godi

– Imamo svoju skrivenu uvalicu u kojoj se kupamo. Do nje dolazimo naravno automobilom, nemamo čamac. No nisam ja neka žena od sunčanja na plaži. Boje uhvatim koliko uhvatim, više se volim zavaliti u hlad i čitati. Zadala sam si zadatak pročitati sve što je napisao Jo Nesbø, a sada je na redu \"Spasitelj\", baš sam jutros kupila tu knjigu – rekla je Mirjana, koju smo zatekli kako na rivi, usprkos vrućini, ispija čaj. Već godinu dana radi na televiziji Al Jazeera Balkans pa živi na relaciji Zagreb – Sarajevo i kaže da je vrlo zadovoljna, a sudeći po osmijesima koje razmjenjuje sa suprugom, mala razdvojenost godi i braku.

Nema priprema

Dean i Mirjana, koji su u braku četiri godine, na Hvar su stigli iz Dubrovnika, gdje su \"odradili\" prvi dio godišnjeg odmora, a ovdje ostaju tjedan dana.

– Malo se i kulturno uzdižemo pa smo bili na koncertu violinista Stefana Milenkovića, a sviđa mi se što je sve više mjesta na kojima ima žive glazbe i jazza, u kojem uživam – ispričala je.

O izgledu na ljetovanju, kaže, ne brine se, opuštena je i uživa, a iako odlično izgleda, otkriva da nije imala nikakve posebne pripreme za skidanje u kupaći kostim.

– Ma kakve pripreme! Kad uđete u četrdesete kao ja, celulit i godine već rade svoje pa je najbolje odustati od borbe i guštati – zaključila je kroz smijeh. 

Ključne riječi

Komentara 5

TR
Trempetich
12:28 28.07.2012.

Ja poznam ovu ženu. Ta žena toliko psuje da nebiste vjerovali. S njom se ide u lokalnu birtiju, a ne na kavu:)))

JS
ja sam gladan
13:06 28.07.2012.

A možda, tko psuje, zlo ne misli!

DO
doktorica
15:33 28.07.2012.

a i taj se usrećio.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije