Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bijeg od svakodnevice

Turneju po zatvorima Varga i Kanizsai nastavljaju u Lepoglavi

varga
Foto: Promo
1/2
04.06.2014.
u 14:53

Kantautor Zvonimir Varga sa gitaristom Robertom Kanizsaiom - Grofom pobrinuti će se da zatvorenici barem na sat vremena "pobjegnu" od svakodnevnice okružene rešetkama

Nakon travanjskog koncerta u zagrebačkoj kaznionici Remetinec, glazbeni dvojac Zvonimir Varga i Robert Kanizsai Grof "turneju po zatvorima" nastavljaju nastupom u četvrtak, 5.lipnja, i to u središnjoj hrvatskoj kaznionici - Lepoglavi.

Mjesto koje je lišilo slobode mnoge poznate ličnosti sa ovih prostora poput Vlade Gotovca, Franje Tuđmana, kardinala Stepinca, Moša Piade, Josipa Broza Tita i mnoge druge, ovoga će puta biti u funkciji glazbe, a kantautor Zvonimir Varga sa gitaristom Robertom Kanizsaiom - Grofom pobrinuti će se da zatvorenici barem na sat vremena "pobjegnu" od svakodnevnice okružene rešetkama.

Zvonimir Varga je ovih dana objavio novi album "Ideje" pa će svirka u Lepoglavi biti svojevrsna promocija njegovog šestog albuma, dok Kanizsaijevi "Polomljeni okovi" na glazbenom internet servisu Bandcamp.com sviraju od veljače. 

>>Kantautor Zvonimir Varga objavio spot za pjesmu 'Soba puna leda'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije