Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika tragedija

Tragični kraj glumca iz Seinfelda: Pronašli ga mrtvog nakon sedam dana potrage

Charles Levin
Foto: Promo
1/4
15.07.2019.
u 20:14

Levin je nestao još 8. srpnja, a nestanak je prijavio njegov sin. Policija je prvo objavila kako se traži glumac koji vozi Fiat iz 2012. godine, a uvijek je u društvu svog psa, mopsa po imenu Boo Boo Bear.

Charles Levin (70) glumac koji je odigrao niz uloga u američkim TV serijama kao što su "Njujorški plavci", "Seinfeld" i "Hill Street Blues", pronađen je mrtav u oregonu, nakon petodnevne potrage. Levin je nestao još 8. srpnja, a nestanak je prijavio njegov sin, piše Daily Mail. 

Policija je prvo objavila kako se traži glumac koji vozi Fiat iz 2012. godine, a uvijek je u društvu svog psa, mopsa po imenu Boo Boo Bear. 

Njegov automobil lociran je u subotu na udaljenoj i gotovo neprohodnoj cesti - u njemu je pronađen glumčev mrtav pas, a Charlesovo tijelo ležalo je na strmom terenu u blizini vozila.

Ključne riječi

Komentara 3

PT
Ptica_
23:28 15.07.2019.

ja iz ovoga niš ne kužim. Jel on zaključao psa u autu pa pao niz strminu, a pas uginuo... ili je umro prirodnom smrću, a pas uginuo... ili se ubio, a pas uginuo... ili se pas ubio, pa je on umro od tuge usred ničega...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije