Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
45 godina

Tragičan odlazak australskog DJ-a, rasječen iskrvario do smrti

Foto: Instagram
1/3
05.05.2019.
u 18:04

DJ Adam Sky, pravim imenom Adam Neat, dok je pokušavao pomoći kolegici koja je slomila nogu tragično je stradao.

Popularni australski DJ Adam Sky preminuo je u 43. godini u luksuznom resortu na Baliju dok je pokušavao pomoći suradnici Zoiji Lukiantcevoj koja je pala s terase na jednoj privatnoj zabavi, prenosi Mirror.

Naime, prilikom slučajnog prolaska kroz staklena vrata zadobio je teške ozljede te je od istih iskrvario, izvijestila je tamošnja policija. U sve bio 'umiješan' i alkohol.

- S velikom žalošću javljamo vam da je Adam sudjelovao u fatalnoj nesreći u subotu. Njegova obitelj i prijatelji danas stižu na Bali kako bi sve organizirali. Molimo za privatnost u ovim teškim trenucima dok se svi nosimo s tragičnim gubitkom - stoji u objavi na njegovom službenom profilu društvene mreže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DJ Adam Sky (@adamskyofficial) on

Glazbenik čije je pravo ime Adam Neat, sin  ABC-jevog novinara Garyja Neata (70), odsjeo je u vili za dvoje ljudi, a prema riječima očevidaca njegova ruska suradnica poskliznula se s terase i pala četiri metra dalje od bazena te slomila nogu. Policija tvrdi da je Neat žurio u susjedno dvorište kako bi pomogao kolegici, ali je prošao kroz staklo na vratima kako bi ušao u kuću te je zadobio brojne posjekotine zbog kojih je iskrvario.

Zaposlenici resorta su u šoki, a svi tvrde da je bio jako ljubazan prema njima. Adam je nedavno bio u Singapuru, a prošle godine našao se treći na listi najboljih azijskih DJ-eva.

Ključne riječi
DJ

Komentara 1

PR
prajdali100
18:56 05.05.2019.

Kako će proći kroz staklena vrata ? U što je gledao? Na čemu je bio ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije