Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
postaje neprepoznatljiva

Totalni 'remont'! Kristina Mandarina ponovno šokirala transformacijom

Foto: Instagram
1/7
26.12.2019.
u 13:42

Nakon što je povećala grudi, najpoznatija prodavačica u Hrvatskoj odlučila je povećati i usnice, no čini se kako je s filerima ipak malo pretjerala

Kristina Penava, poznatija kao Kristina Mandarina, ne prestaje plijeniti pozornost. Kristina uživa u novostečenoj slavi, a to dokazuju i njezine objave na Instagramu na kojima se često hvali svojim izgledom.

Nakon što je povećala grudi, najpoznatija prodavačica u Hrvatskoj odlučila je povećati i usnice, no čini se kako je s filerima ipak malo pretjerala. Novim izgledom pohvalila se na Instagram Storyjima gdje je obožavateljima poslala i sočan poljubac.

Kristina je otkrila i kako je za Božić uživala u jednom noćnom klubu u centru Zagreba, a zatim se prošetala adventom na Zrinjevcu. Blagdane je provela u seksi crvenom kompletiću bake Mraz nazdravljajući šampanjcem u dobrom društvu koje ipak nije htjela otkriti.

Foto: Instagram/riley.loudermilk


Nedavno je svojim pratiteljima otkrila i kako je kako je prije nekoliko godina smršavjela čak 20 kilograma. – Imala sam 76 kilograma i skinula sam više od 20 u šest mjeseci. Sve se može kad se hoće – otkrila je Kristina koja je inače visoka 170 centimetara.

Pratiteljima je otkrila i tajnu čarobnog gubitka kilograma. – Nisam pravi primjer za to. Nisam jela danima. Uglavnom, bitno je da jedete povrće, voće i ništa poslije 18 sati - istaknula je. Dodala je i kako je najbolje kada čovjek sam sebi zada neki cilj i toga se pridržava.

Progovorila je tada i plastičnoj operaciji povećanja grudi kojoj se podvrgnula s 19 godina.
– Da mogu, bila bih balon svemirski, ali nekada treba postojati granica i ne forsirati svoje tijelo na nešto što samo ne može podnijeti – napisala je Kristina i dodala kako u usnama ima filere. Napomenula je i da nikada ne bi otišla na povećanje stražnjice te da taj zahvat ne bi nikome preporučila.

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL/Privatna arhiva

Komentara 13

VL
vlada1
15:39 26.12.2019.

Tak je i meni prezvuršt ispal ove godine.

Avatar mmirek
mmirek
14:31 26.12.2019.

A bila je sasvim zgodna cura :(

Avatar Zgubider..
Zgubider..
16:45 26.12.2019.

"...odlučila je povećati i usnice, no čini se kako je s filerima ipak malo pretjerala ..."___Sudeći po ovim slikama, ovo već polako graniči sa kriminalnim djelom . Ovaj “uradak” bi se mogao okaraktezirati kaznenim djelom tjelesne povrede i državno odvjetništvoo bi u svrhu zaštite žrtve, ali i radi sprječavanja ponavljanja djela, moralo poduzeti korake protiv “estetskog” kirurga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije