Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U šestom desetljeću

Totalna promjena Sanje Vejnović oduševila je obožavatelje

Foto: Davor Puklavec/pixsell
1/7
24.10.2019.
u 15:25

Glumica ima veliki broj obožavatelja i sve češće objavljuje na društvenim mrežama.

I prije nego je na TV ekrane stigla serija "Zabranjena ljubav" glumica Sanja Vejnović snimila je brojne filmove, ali ova serija i sve koje je kasnije snimila približile su je još više televizijskoj publici koja ju obožava.

Zbog niza uloga koje je odigrala u popularnim sapunicama i ona je poput Ksenije Pajić nosila epitet kraljice sapunica i zbog tih uloga često je mijenjala imidž, ali nikada drastično.

Sada se 58-godišnja glumica na Instagramu pohvalila novom frizurom za koju je odmah dobila brojne komplimente svojih pratitelja na Instagramu. - Nova frizura, a ljepota uvijek ista.. Divno ti pristaje Sanja. Ljepotica naša - glasila je jedna od brojnih pohvala za Sanjinu novu frizuru. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Često je obožavatelji pitaju i čemu duguje svoj mladoliki izgled i liniju, a Sanja je jednom rekla kako je meditacija između ostalog zaslužna za njezinu mladolikost, a kada je o liniji riječ pazi da u istom jelu ne miješa ugljikohidrate i bjelančevine. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

RE
RevizorNovinarstva
15:50 24.10.2019.

lijepa zena

Avatar maxist
maxist
21:33 24.10.2019.

uglancana i zbiksana.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije