Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGORČENI PJEVAČ

Tony Cetinski revoltiran: 'Misle li oni da su izvođači i publika ovce za šišanje?'

Foto: Filip Kos/PIXSELL
1/3
16.02.2020.
u 12:06

- Nikada neću shvatiti kad organizator nekog koncerta najavi koncert u 21h a onda nastupamo tek u 00:30 !!! Trideset godina radim ovaj posao i još uvijek ne shvaćam kako se to netko usudi napraviti - napisao je Tony

Tony Cetinski na svom je Facebook profilu napisao kritiku organizatorima koncerata koji se ne drže predviđene satnice. 

- Nikada neću shvatiti kad organizator nekog koncerta najavi koncert u 21h a onda nastupamo tek u 00:30 !!! Trideset godina radim ovaj posao i još uvijek ne shvaćam kako se to netko usudi napraviti. Shvatite, vi koji se odlučujete organizirati koncerte da niti izvođači kao ni publika nisu ovce za šišanje - napisao je Tony i dodao kako nije fer ljude ostaviti u uvjerenju da je koncert u 21 sat, a izvođačima odrediti nastup u 00.30. 

- Onda ispada da smo mi zakasnili na koncert puna 3 i po sata a to nije istina !!!! Tada nitko ne krivi organizatora nego izvođača. Shvatite to ! I onda se kasnije čude kad im niti novac više ne može pomoći da išta suvislo uspiju organizirati. Umorna mi duša od takvih samozvanih organizatora - nastavio je Tony koji se i obratio publici. 

- Ispričavam se ali i divim svojoj publici koja nije zaslužila da čeka na naš nastup toliko dugo no strpljivo je dočekala kao i mi da napokon zapjevamo zajedno i po ne znam koji put uspijemo ispraviti tuđe pogreške i neprofesionalizam - završio je Tony. 

Ključne riječi

Komentara 17

JE
jedandva
15:10 16.02.2020.

bravo tony

Avatar Pantelija
Pantelija
18:04 16.02.2020.

Izgleda da mu je opet netko stavio drogu u kokain !!!

DU
Deleted user
16:08 16.02.2020.

ubica i ubojica i WC pjevac !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije