Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Tony Cetinski revoltiran: 'Misle li oni da su izvođači i publika ovce za šišanje?'

- Nikada neću shvatiti kad organizator nekog koncerta najavi koncert u 21h a onda nastupamo tek u 00:30 !!! Trideset godina radim ovaj posao i još uvijek ne shvaćam kako se to netko usudi napraviti - napisao je Tony
16. veljače 2020. u 12:06 17 komentara 15178 prikaza
Foto: Filip Kos/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Tony Cetinski na svom je Facebook profilu napisao kritiku organizatorima koncerata koji se ne drže predviđene satnice. 

USKORO Tony Cetinski najavio ispunjenje svog životnog sna

- Nikada neću shvatiti kad organizator nekog koncerta najavi koncert u 21h a onda nastupamo tek u 00:30 !!! Trideset godina radim ovaj posao i još uvijek ne shvaćam kako se to netko usudi napraviti. Shvatite, vi koji se odlučujete organizirati koncerte da niti izvođači kao ni publika nisu ovce za šišanje - napisao je Tony i dodao kako nije fer ljude ostaviti u uvjerenju da je koncert u 21 sat, a izvođačima odrediti nastup u 00.30. 

- Onda ispada da smo mi zakasnili na koncert puna 3 i po sata a to nije istina !!!! Tada nitko ne krivi organizatora nego izvođača. Shvatite to ! I onda se kasnije čude kad im niti novac više ne može pomoći da išta suvislo uspiju organizirati. Umorna mi duša od takvih samozvanih organizatora - nastavio je Tony koji se i obratio publici. 

Tony Cetinski u znaku je Blizanaca. BOGATA KARIJERA Tony Cetinski: 'U ratu sam priveden i razmijenjen kao ratni zarobljenik'

- Ispričavam se ali i divim svojoj publici koja nije zaslužila da čeka na naš nastup toliko dugo no strpljivo je dočekala kao i mi da napokon zapjevamo zajedno i po ne znam koji put uspijemo ispraviti tuđe pogreške i neprofesionalizam - završio je Tony. 

Vrtovi Hrvatske
Mala škola imuniteta:
Koji vitamini i minerali brane naše tijelo?
PBZ
DIGITALNO DOBA
Iz udobnosti vaše fotelje: digitalne usluge koje će vam olakšati svakodnevicu