Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Cetinski oslobođen krivnje za nesreću u kojoj je stradao I. Kevljanin

Cetinski je na sud došao u pratnji odvjetnika, a suđenje za ovaj slučaj počelo je 22. svibnja, a na početku suđenja Tony je izjavio: ''Uz duboko suosjećanje prema obitelji i što sam bio sudionik ove nesreće,  ne osjećam se krivim.''
10. rujna 2019. u 14:14 4027 prikaza
Foto: Duško Marušić/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/14

Na Općinskom sudu u Pazinu danas je donesena nepravomoćna presuda Tonyju Cetinskom za prometnu nesreću koja se dogodila prije dvije godine u Pustoj ulici u Rovinju, a u kojoj je smrtno stradao 62-godišnji Ibrahim Kevljanin. Cetinski je nepravomoćno oslobođen krivnje, piše Glas Istre

Potvrda vještakinja Tony Cetinski u trenutku nesreće nije bio pod utjecajem alkohola

Cetinski je na sud došao u pratnji odvjetnika, a suđenje za ovaj slučaj počelo je 22. svibnja. Na početku suđenja Tony je izjavio: ''Uz duboko suosjećanje prema obitelji i što sam bio sudionik ove nesreće,  ne osjećam se krivim.'' 

Suđenje je privedeno kraju prošlog tjedna, a sada je iznesena presuda u ovom slučaju i sutkinja Tanja Prenc Kanis u 14 sati pročitala je odluku. 

tužna obljetnica Nikad prežaljen, ali zauvijek u srcima mnogih – poznati se prisjećaju Olivera

Pjevač je zadnjih mjeseci koliko suđenje traje prolazio kroz teško razdoblje i nedavno je u razgovoru za Kurir rekao kako mu je krivo što je uopće sudjelovao u nesreći i što nije mogao pomoći Kevljaninu. 

Pulsko Općinsko državno odvjetništvo podignulo je optužnicu protiv Tonija Cetinskog koja je potvrđena u ožujku ove godine. Prema optužnici, kršeći propise o sigurnosti prometa, prouzročio je nesreću sa smrtnom posljedicom iz nehaja. 

Cetinskom se tom optužnicom stavljalo na teret da je 3. studenoga 2017. oko trinaest sati upravljao osobnim vozilom kolnikom Puste ulice u Rovinju iz smjera sjeveroistoka prema jugozapadu protivno odredbama Zakona o sigurnosti prometa. Dolaskom do nepreglednog oštrog zavoja na lijevu stranu (dio naseljene gradske jednosmjerne ulice s uslužnim i ugostiteljskim objektima u širem centru grada), gdje je uzak kolnik vertikalno omeđen zidovima zgrada i bez nogostupa, tereti ga se da je vozilom ulazio u taj zavoj, a da se prethodno nije uvjerio može li tu radnju poduzeti na način siguran po druge sudionike u prometu. 

duda i tony 'Sada smo 1:1' Cetinski otvorio dušu i otkrio kako je supruga Dubravka njemu spasila život

Tonyja se teretilo da nije obratio pozornost na pješaka koji je ležao na kolniku Puste ulice već je vozilom prešao iznad tijela Ibrahima Kevljanina zvanog Braco koji je na leđima ležao na kolniku narušenog zdravlja zbog srčane bolesti i u teškom akutnom alkoholiziranom stanju te je smrtno stradao na mjestu događaja.

Pogledajte što je Tony Cetinski rekao nakon presude

Kupovina
KVIZ
Otkrij svoj shopping personality
komentirala je
Nakon što je sve rasplakao s pjesmom njezina oca, javila se i Ella Dvornik