Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi hit

Tonči Huljić predstavio spot za pjesmu 'Bogu iza nogu' koja je u originalu bila namjenjena za drugog izvođača

22.09.2021.
u 22:30

Zanimljiva je činjenica kako je pjesma 'Bogu iza nogu' već sada na digitalnim platformama izazvala veliko zanimanje, te je nakon Huljićeve 'Inamorane' najviše puta skinuta pjesma.

Tonči Huljić u svom potpuno pomaknutom stilu predstavlja pjesmu i spot 'Bogu iza nogu'. Naslovna je to pjesma i špica nove istoimene serije na Novoj TV koja je već omiljena kod publike. Kako pjesma tako je i spot začinjen Huljićevom manirom, a naslovnu ulogu ponovno ima popularni 'Zmajo' – glumac Antun Brzak. U spotu tako Huljić završava u ludnici, a 'Zmajo' glumi fanatičnog obožavatelja koji ga želi zamijeniti i spasiti nastup.

Zanimljiva je činjenica kako je pjesma 'Bogu iza nogu' već sada na digitalnim platformama izazvala veliko zanimanje, te je nakon Huljićeve 'Inamorane' najviše puta skinuta pjesma.

'Bogu iza nogu' je pisana u 'punk ska' stilu, i zapravo je bila namijenjena za drugog izvođača, no s televizije su inzistirali da upravo Tonči Huljić bude izvođač. Ovu duhovitu i specifičnu pjesmu i spot svakako se isplati pogledati. Sljedeća pjesma za koju se sprema spot je instrumentalna verzija hita 'Suze biserne'.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Juki
Juki
03:05 23.09.2021.

tonći huljić je osoba koja stoji iza diskografskih udruga i želi izvođačima njegovig lakih nota oteti izvođačka prava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije